Головна » 2016 » Травень » 13 » 1939-1945. Пам'ятаємо, перемагаємо!
16:34
1939-1945. Пам'ятаємо, перемагаємо!

11 травня 2016 р. з ініціативи дирекії ННІ БМ,комітету у справах молоді та спорту (голова Півень А.В.) та студентського комітету ННІ БМ для студентів навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту була проведена інформаційна година на тему «День пам’яті та примирення і день перемоги над нацизмом» з метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні.

Для того, аби студенти сповна змогли відчути той біль та тугу за рідну країну та пройнятися співчуттям і скорботою до загиблих та учасників воєнних дій і був організований цей захід.

До уваги студентів було підготовлено презентацію на тему: «9 травня – День перемоги», у якій Юлія Заяць (голова студентського комітету ННІ БМ) розкрила історію тернистого шляху до перемоги у Другій світовій війні.

Серця усіх сколихнула Яницька Євгенія зі своїм авторським віршем «Не треба війни».

Наступною було продемонстровано презентацію на тему: «1939-1945. Памятаємо, перемагаємо», у якій Романова Руслана (студентка 21-МН групи) розповіла про історичне значення  червоного маку, як нового символу Дня перемоги, та про те, чому саме ця квітка стала символом пам’яті жертв усіх військових та збройних конфліктів.

Аліна Непочатова подарувала присутнім чуттєву пісню про ніжність.

Студентам був продемонстрований фільм, у якому молодь отримала змогу відкрити сторінки із життєпису видатної українки, найкращої жінки-снайпера за часів Другої світової війни– Павлюченко Людмили Михайлівни.

Із виступом до присутніх звернулася Артеменко Олександра Олексіївна – голова профспілкового бюро ННІ БМ. Після її виступу студенти вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання.

Тож пам’ятаймо великий подвиг нашого народу та нехай над нами завжди буде мирне небо!

Романова Руслана

Голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 669 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: