Головна » 2018 » Листопад » 20 » 19 листопада 2018 року відбулось відкриття фотовиставки «Образи людського спілкування: від ХІМЕСГу – до ХНТУСГ імені Петра Василенка»!
17:50
19 листопада 2018 року відбулось відкриття фотовиставки «Образи людського спілкування: від ХІМЕСГу – до ХНТУСГ імені Петра Василенка»!

19 листопада 2018 року відбулось відкриття фотовиставки «Образи людського спілкування: від ХІМЕСГу – до ХНТУСГ імені Петра Василенка», ініційованої кафедрою ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін.
Символічно, що виставка відкрилась у Всесвітній день чоловіків, оскільки саме ХІМЕСГ довгі роки зберігав статус «чоловічого» навчального закладу, а переважна більшість студентів та викладачів були представниками цієї статі. На даний час в університеті встановлена гендерна рівність і серед студентів, і серед професорсько-викладацького складу.
З привітальним словом до присутніх звернулися перший проректор, професор Лисиченко М.Л. та завідувачка кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін, доцент Моісєєва Н.І., які наголосили на важливості такої виставки, на спадковості поколінь, необхідності збереження історичної пам’яті людей, які творили історію університету.
Виставка триватиме протягом місяця, тому запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акції та надати свої фото.

Переглядів: 290 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: