Головна » 2013 » Травень » 28
ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!
ЗАПРОШУЄМО ВАС НА НАВЧАННЯ
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ОБЛІК І АУДИТ»

Професія бухгалтера сьогодні посідає перше місце в рейтингах самих популярних професій, особливо серед спеціальностей економічного профілю. 
Як показує практика, бухгалтери й аудитори на ринку праці є найбільш кваліфікованими й затребуваними фахівцями фінансової сфери. Бухгалтер є впливовим радником керівника підприємства і його власників, а в багатьох іноземних і українських компаніях посади перших керівників займають фахівці, що мають бухгалтерську освіту.
Конкурентна економіка висунула бухгалтерів на перші ролі у виробничій і соціальній ієрархії. Вони потрібні для роботи у всіх сферах бізнесу – на промислових підприємствах, у банках, інших фінансово-кредитних установах, страхових компаніях, податкових, бюджетних і державних органах, у спільних і торговельних компаніях на посадах керівників підприємств, головних бухгалтерів, фінансових директорів, бухгалтерів, менеджерів різних рівнів керування, аудиторів, викладачів навчальних закладів, а також у науці – на посаді наукових співробітників. Бухгалтерська професія має статус міжнародного рівня. 
Випускник кафедри «Облік і аудит» Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. П. Василенка одержує знання універсального характеру, що вигідно відрізняє його від випускників цієї спеціальності інших ВУЗів.

З повагою,
завідувач кафедрою «Облік і аудит», 
д.е.н., професор,
член-кореспондент НААН Амбросов В.Я.

Переглядів: 1054 | Додав: SK | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)