Головна » 2013 » Травень » 30
ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!
ЗАПРОШУЄМО ВАС НА НАВЧАННЯ
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ»

Агропродовольча сфера посідає особливе місце в економіці України, динамічно розвивається у всьому світі та потребує висококваліфікованих фахівців, підготовку яких забезпечує ХНТУСГ ім. П. Василенка.
Професійні компетенції фахівців з економіки підприємства включають аналіз та оцінку ефективності виробництва, виявлення резервів і обґрунтування шляхів збільшення прибутковості, розробку та оцінку інвестиційних проектів та ін. 
Широке коло знань та практичних навичок студентів забезпечується вивченням таких дисциплін професійної та загальноекономічної підготовки, як «Економіка підприємства», «Стратегія підприємства», «Потенціал і розвиток підприємства», «Управління конкурентоспроможністю підприємства», «Економічна безпека підприємства», «Економічна теорія», «Макроекономіка», «Мікроекономіка», «Політична економія», «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства», «Проектний аналіз», «Економіка та організація інноваційної діяльності», «Маркетинг», «Логістика», «Основи зовнішньоекономічної діяльності», «Бухгалтерський облік», «Інвестування» та інші. 
Наші студенти мають можливість проходити виробничу практику в агропромислових підприємствах України, Великобританії, Німеччини, Данії, Франції.
Випускники спеціальності «економіка підприємства» успішно працевлаштовуються у сільськогосподарських, промислових, торгівельних підприємствах, а також у банківських та інших фінансових установах, обласних і 
Якщо Ви плануєте стати висококваліфікованим сучасним економістом, запрошуємо на навчання за спеціальністю «економіка підприємства» до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.


З повагою,
завідувач кафедрою «Економіки та маркетингу», 
д.е.н., професор,                               Онегіна В.М.

Переглядів: 1517 | Додав: SK | Дата: 30.05.2013 | Коментарі (0)