Головна » 2016 » Липень » 15

Дорогі друзі, випускники шкіл, коледжів та технікумів!

Ласкаво просимо до навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту (факультет менеджменту) ХНТУСГ ім. Петра Василенка

Менеджмент організацій, економіка підприємства, облік та аудит - це нова економіка, побудована на нових технологіях і знаннях. А технології і знання - найважливіші ресурси для розвитку економіки. Тому потрібна підготовка фахівців-управлінців нової генерації і сучасного рівня. Ми пропонуємо навчання за найпрестижнішими і затребуваними сьогодні спеціальностями. Диплом керівника підприємства, економіста або бухгалтера забезпечить Вам великі конкурентні переваги на сучасному ринку праці, допоможе Вам знайти гідне місце в різних галузях економіки, як в Україні, так і за кордоном. Сміливих, працьовитих, енергійних, націлених на успіх ми чекаємо в нашому інституті!

Загальна формула діяльності інституту:

«Підготовка та перепідготовка висококваліфікованих і конкурентоспроможних і компетентних фахівців,які знають і вміють приймати управлінські і економічні рішення на основі сучасних методів, моделей, технологій, а також останніх досягнень в науці та технологіях».

З повагою, директор

Навчально - наукового інституту бізнесу і менеджменту,

завідувач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту,

професор Мазнєв Григорій Євтійович

Переглядів: 1958 | Додав: Elenapavlyuk88 | Дата: 15.07.2016 | Коментарі (0)

Студенти 4-го курсу ХНТУСГ ім. Петра Василенка, які навчаються за напрямом підготовки (спеціальністю) «економіка підприємства», прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених та студентів «Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти». Конференція проходила у Харківському національному економічному університеті імені С. Кузнеця.

Переглядів: 561 | Додав: SK | Дата: 15.07.2016 | Коментарі (0)