Головна » 2016 » Лютий » 16 » love-квест
10:02
love-квест

 16 лютого 2016 р. у честь Дня всіх закоханих серед студентів навчально-наукового інституту енергетики та комп’ютерних технологій та навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту з ініціативи студентського комітету ННІ ЕКТ та студентського комітету ННІ БМ, за підтримки дирекцій ННІ ЕКТ та ННІ БМ відбувся «LOVE-квест»,веселий та енергійний конкурс, що відзначився бурхливими емоціями та романтичною атмосферою.

 День закоханих – це всесвітнє свято, яке нагадує нам, що життя без кохання надто спокійне, а з ним – безкрайньо сяюче та різноманітне. Погодьтесь, як прекрасно помічати на вітринах червоногарячі «валентинки», відчувати на вулицях терпкий аромат кави та закохані погляди, що сяють у таємничій мрійливості. Кохання – це неймовірне відчуття, що потрапляючи у серце оселяється там назавжди та дарує крила. У День закоханих найчастіше стаються доленосні зустрічі та несподівані знайомства, що пізніше  переростають у справжнє кохання!

 Організатори квесту у цей прекрасний день на мить перетворились у богів кохання – Купідонів, які підготували цікаві конкурси та змагання для учасників.

 У змаганні прийняли участь хлопці з ННІ ЕКТ та дівчата з ННІ БМ, за результатами жеребкування пари сформувалися так: пара № 1 – Адамова Вікторія 12МНа та Шевченко Андрій 13Аа; пара № 2 – Демченко Таня 11МН та Акіншин Володимир 13Аа; пара № 3 - Коваль Ольга 11МН та Удод Святослав  23А; пара № 4 – Ісаєнко Юля 12МНа та Полянін Роман 13Аа; пара № 5 – Вилуск Анна 12МНа та Шаріков Андрій 13Аа; пара № 6 – Григоренко Аліна 12МНа та Родіонов Олександр 13Аа.

 Змагання розпочалось в корпусі університету на вулиці Енгельса, 19, де учасників привітали: директор ННІ ЕКТ, д.т.н., проф., зав.каф. Мороз Олександр Миколайович, голова студентського комітету ННІ  ЕКТ Мотузний Євген та голова студентського комітету ННІ БМ Заяць Юлія. Квест продовжився  у корпусі університету на вул. Артема, 44.

 То які ж завдання чекали на наших «закоханих»?

 Пари-учасники мали пройти 12 випробувань, аби довести щирість почуттів своїй другій половинці, студенти повинні були: знайти «валентинку» у корпусі університету; виконати найвідоміші у світі танці; відгадати відомих письменників та їх твори; не відриваючи рук, намалювати янголятко та троянду; зробити 20 віджимань; створити власну «валентинку» та, підписавши, подарувати один одному; нафарбувати губи дівчині; зіграти в інтелектуальну гру « Корова»; відгадати мелодію; стрибати на скакалці; придумати 5 компліментів, які починались би на  першу літеру імені.

 Наприкінці змагання учасників привітали: заст. директора ННІ БМ, к.е.н., старший викладач  Сагачко Юлія Миколаївна, голова комітету сім’ї, молоді та спорту ННІ БМ Півень Альона Андріївна, заст. директора ННІ ЕКТ, к.т.н., доц. Хандола Юрій Миколайович.

 По закінченню «LOVE-квесту» усі пари отримали призи у вигляді сертифікатів на похід у боулінг, іменні грамоти, а також солодкий стіл.

 Ми від щирого серця вітаємо учасників та бажаємо, щоб кожен із них обов’язково знайшов своє справжнє кохання! 

Голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Романова Руслана

Переглядів: 1073 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: