Головна » 2014 » Жовтень » 11 » 9 жовтня 2014 р. відбулася зустріч викладачів кафедри обліку та аудиту Харківського національного технічного університету сільського господа
12:01
9 жовтня 2014 р. відбулася зустріч викладачів кафедри обліку та аудиту Харківського національного технічного університету сільського господа

9 жовтня 2014 р. відбулася зустріч викладачів кафедри обліку та аудиту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, яку очолює д.е.н, професор Красноруцький О.О., з головою Харківської районної державної адміністрації – Шпарагою Ю.І.

В ході зустрічі обговорені питання активізації взаємодії університету з Харківською районною державною адміністрацією при виконанні заходів, передбачених ініціативою «Рідне село» та програмою «Сталий розвиток ХНТУСГ» на 2011 – 2015 рр., посилення координації райдержадміністрації та університету з формування кадрового потенціалу підприємств району, вдосконалення організації системи професійної орієнтації майбутніх абітурієнтів, добору та залучення на навчання обдарованої та здібної молоді із сільської місцевості, функціонування створеного в університеті земляцтва студентів та випускників Харківського району. Прийнято рішення щодо підготовки та узгодження протягом жовтня місяця плану спільних дій ХНТУСГ та Харківської райдержадміністрації.

Про подальшу роботу кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ і співпрацю з Харківською районною державною адміністрацією, а також про роботу Земляцтва студентів ми будемо інформувати широкий загал у подальшому.

Кафедра обліку та аудиту.



 

Переглядів: 716 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: