Головна » Архів матеріалів
З метою залучення та об`єднання науково-практичного потенціалу, підвищення якості підготовки студентів, розвитку професійних, особистісних компетенцій студентів та викладачів в системі вищої освіти між кафедрою організації виробництва, бізнесу та менеджменту ННІ бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. Петра Василенка та Центром управлінського консалтингу «Софія» укладено договір про співпрацю. 
Центр управлінського консалтингу «Софія» є компанією, що спеціалізується з надання бізнес-послуг, пропонує комплексні рішення для вітчизняних та іноземних компаній у таких сферах: професійний пошук і підбір персоналу, рекрутинг, навчання та розвиток персоналу, тренінги, курси, управлінський консалтинг.
На базі ХНТУСГ ім. Петра Василенка було проведено засідання HR-клубу з обговоренням теми:«Сценарії кар'єрного зростання від менеджера HR до HR директора» та тренінг «7 ключових навичок керівника. Як стати високоефективним».
В новому навчальному році планується продовжувати спільні освітянські заходи та семінари.

Переглядів: 1303 | Додав: SK | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

Дорогие выпускники!
Для вас наступает радостный и волнующий момент. Ещё немного, и школа останется позади, но уже сейчас перед вами во весь рост встал вопрос: куда идти дальше? От того, какой выбор вы в этот переломный момент своей жизни сделаете, в немалой степени зависит, получите ли вы качественное, по-настоящему нужное обществу образование.
С 01.07.2013 по 31.07.2013 работает приемная комиссия ХАРЬКОВСКОГО НАЦИОНАЛЬНОГО ТЕХНИЧЕСКОГО УНИВЕРСИТЕТА СЕЛЬСКОГО ХОЗЯЙСТВА имени ПЕТРА ВАСИЛЕНКО.
Мы приглашаем ВАС получить высшее образование в нашем ВУЗе по следующим специальностям:
Менеджмент организации и администрирование. Одна из основных специальностей, без которых не мыслится современное производство. Менеджер выполняет широкий круг функций организации, управления, непосредственного руководства любым предприятием, организацией, учреждением различных форм собственности. Современное управление из сферы профессии переходит в сферу сложнейшего и интереснейшего вида искусств. Чтобы преуспеть в нем необходимо овладеть знаниями психологии, профессиональной этики, межличностных отношений; глубоко усвоить искусство принятия решений с учетом прогнозируемых последствий; знать стратегию и тактику управления, принципы и методы взаимодействия предприятия и окружающей среды, конъюнктуру рынка, конкурентоспособность, риски, финансы, экономическую безопасность и многое другое. Чтобы овладеть ими необходим широкий спектр знаний, по существу мультидисциплинарные знания, умения, практические навыки и эрудиция. Все это заложено в учебных планах и программах дисциплин, построенных с учетом Стандарта Высшего Образования, и позволяет сформировать конкурентоспособного на современном рынке труда специалиста. 
Экономика предприятия. Студенты по этой специальности приобретают квалификацию экономиста. Деятельность специалиста направлена на обеспечение функционирования предприятий всех организационно-правовых форм в целях рационального управления экономикой, производством и социальным развитием с учетом отраслевой специфики техники, технологии, организации производства, эффективного природопользования. Объектами профессиональной деятельности экономиста являются: предприятия и их структурные подразделения, коммерческие организации различных организационно-правовых форм, некоммерческие организации и объединения, требующие профессиональных знаний отраслевой экономики и экономики предприятий.
Бухгалтерский учёт. Выпускник должен быть готов к профессиональной деятельности по бухгалтерскому учету и анализу имущества, обязательств и хозяйственных операций в качестве бухгалтера на предприятиях, организациях, учреждениях независимо от их организационно-правовых форм.
К хорошему бухгалтеру выдвигаются следующие квалификационные требования: знание законодательные акты, постановления, распоряжения, приказы, методические и нормативные материалы по организации бухгалтерского учета имущества, обязательств и хозяйственных операций и составлению отчетности; план и корреспонденцию счетов; экономику, организацию труда и управления; рыночные методы хозяйствования; финансовое, хозяйственное и трудовое законодательство; порядок проведения документальных ревизий и проверок; Также необходимо иметь хорошую подготовку по математике, основам информатики, статистики, финансов, управления денежного обращения; умение работать с ПК.

С уважением, директор
Учебно-научного института бизнеса и менеджмента,
заведующий кафедры организации производства, бизнеса и менеджмента,
профессор Мазнев Григорий Евтеевич

Переглядів: 1514 | Додав: SK | Дата: 28.06.2013 | Коментарі (0)

Вы ищете семейный отдых на Азовском море? Не секрет, что лето - это самое популярное время для отпусков! Летом из-за жары жизнь в городах становится просто нестерпимой, когда неумолимое солнце плавит асфальт и даже в тени городского парка Вы мечтаешь о лёгком морском бризе...
Переглядів: 1819 | Додав: SK | Дата: 28.06.2013 | Коментарі (0)

Переглядів: 915 | Додав: SK | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!
ЗАПРОШУЄМО ВАС НА НАВЧАННЯ
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВ»

Агропродовольча сфера посідає особливе місце в економіці України, динамічно розвивається у всьому світі та потребує висококваліфікованих фахівців, підготовку яких забезпечує ХНТУСГ ім. П. Василенка.
Професійні компетенції фахівців з економіки підприємства включають аналіз та оцінку ефективності виробництва, виявлення резервів і обґрунтування шляхів збільшення прибутковості, розробку та оцінку інвестиційних проектів та ін. 
Широке коло знань та практичних навичок студентів забезпечується вивченням таких дисциплін професійної та загальноекономічної підготовки, як «Економіка підприємства», «Стратегія підприємства», «Потенціал і розвиток підприємства», «Управління конкурентоспроможністю підприємства», «Економічна безпека підприємства», «Економічна теорія», «Макроекономіка», «Мікроекономіка», «Політична економія», «Зовнішньоекономічна діяльність підприємства», «Проектний аналіз», «Економіка та організація інноваційної діяльності», «Маркетинг», «Логістика», «Основи зовнішньоекономічної діяльності», «Бухгалтерський облік», «Інвестування» та інші. 
Наші студенти мають можливість проходити виробничу практику в агропромислових підприємствах України, Великобританії, Німеччини, Данії, Франції.
Випускники спеціальності «економіка підприємства» успішно працевлаштовуються у сільськогосподарських, промислових, торгівельних підприємствах, а також у банківських та інших фінансових установах, обласних і 
Якщо Ви плануєте стати висококваліфікованим сучасним економістом, запрошуємо на навчання за спеціальністю «економіка підприємства» до Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.


З повагою,
завідувач кафедрою «Економіки та маркетингу», 
д.е.н., професор,                               Онегіна В.М.

Переглядів: 1517 | Додав: SK | Дата: 30.05.2013 | Коментарі (0)

ДИРЕКЦІЯ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ ЗАПРОШУЄ УСІХ БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВІДКРИТІЙ ЛЕКЦІЇ  ДОКТОРА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА УНІВЕРСИТЕТУ ШТАТУ КОЛОРАДО, ЯКА ВІДБУДЕТЬСЯ 29.05.2013 РОКУ, У КОНФЕРЕНЦЗАЛІ ГОЛОВНОГО КОРПУСА УНІВЕРСИТЕТА, ЗА АДРЕСОЮ, ВУЛ.АРТЕМА 44
Переглядів: 958 | Додав: SK | Дата: 29.05.2013 | Коментарі (0)

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!
ЗАПРОШУЄМО ВАС НА НАВЧАННЯ
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ОБЛІК І АУДИТ»

Професія бухгалтера сьогодні посідає перше місце в рейтингах самих популярних професій, особливо серед спеціальностей економічного профілю. 
Як показує практика, бухгалтери й аудитори на ринку праці є найбільш кваліфікованими й затребуваними фахівцями фінансової сфери. Бухгалтер є впливовим радником керівника підприємства і його власників, а в багатьох іноземних і українських компаніях посади перших керівників займають фахівці, що мають бухгалтерську освіту.
Конкурентна економіка висунула бухгалтерів на перші ролі у виробничій і соціальній ієрархії. Вони потрібні для роботи у всіх сферах бізнесу – на промислових підприємствах, у банках, інших фінансово-кредитних установах, страхових компаніях, податкових, бюджетних і державних органах, у спільних і торговельних компаніях на посадах керівників підприємств, головних бухгалтерів, фінансових директорів, бухгалтерів, менеджерів різних рівнів керування, аудиторів, викладачів навчальних закладів, а також у науці – на посаді наукових співробітників. Бухгалтерська професія має статус міжнародного рівня. 
Випускник кафедри «Облік і аудит» Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту ХНТУСГ ім. П. Василенка одержує знання універсального характеру, що вигідно відрізняє його від випускників цієї спеціальності інших ВУЗів.

З повагою,
завідувач кафедрою «Облік і аудит», 
д.е.н., професор,
член-кореспондент НААН Амбросов В.Я.

Переглядів: 1056 | Додав: SK | Дата: 28.05.2013 | Коментарі (0)

Актуальная профессия
ближайшего будущего

Будет несказанно обидно, потратив 4-6 лет своей молодой жизни и энное количество денег получить в итоге профессию, которой никак не получается заинтересовать потенциального работодателя. Как не ошибиться с выбором профессии, полезной обществу и позволяющей самореализоваться?


Студентка 3-го курса УНИ БМ, Карина Шакурова
Переглядів: 1335 | Додав: SK | Дата: 26.05.2013 | Коментарі (0)

Дорогі друзі, випускники шкіл, коледжів та технікумів!

Ласкаво просимо до навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту (факультет менеджменту)
 ХНТУСГ ім. Петра Василенка
Менеджмент організацій, економіка підприємства, облік та аудит - це нова економіка, побудована на нових технологіях і знаннях. А технології і знання - найважливіші ресурси для розвитку економіки. Тому потрібна підготовка фахівців-управлінців нової генерації і сучасного рівня. Ми пропонуємо навчання за найпрестижнішими і затребуваними сьогодні спеціальностями. Диплом керівника підприємства, економіста або бухгалтера забезпечить Вам великі конкурентні переваги на сучасному ринку праці, допоможе Вам знайти гідне місце в різних галузях економіки, як в Україні, так і за кордоном. Сміливих, працьовитих, енергійних, націлених на успіх ми чекаємо в нашому інституті!
Загальна формула діяльності інституту:
«Підготовка та перепідготовка висококваліфікованих і конкурентоспроможних і компетентних фахівців,які знають і вміють приймати управлінські і економічні рішення на основі сучасних методів, моделей, технологій, а також останніх досягнень в науці та технологіях».

З повагою, директор
Навчально - наукового інституту бізнесу і менеджменту,
завідувач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту,
професор Мазнєв Григорій Євтійович
Переглядів: 1073 | Додав: SK | Дата: 26.05.2013 | Коментарі (0)

ННІ бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка запрошує випускників, які мають диплом ОКР "бакалавр" для отримання повної вищої освіти за ОКР "магістр" та ОКР "спеціаліст" за спеціальностями "Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності)", "Економіка підприємства (за видами економічної діяльності)" та "Облік і аудит". Термін подання заяв та документів до приймальної комісі з 05.06.2012 по 10.07.2013. При виникненні питать, звертатися за телефоном 067-57-47-138, заступник директора ННІ БМ, Калініченко Сергій Миколайович
Переглядів: 1045 | Додав: SK | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 95 »