Головна » 2016 » Грудень » 6 » А ви знаєте яке найстаріше періодичне видання в нашій бібліотеці?
23:08
А ви знаєте яке найстаріше періодичне видання в нашій бібліотеці?

5 грудня 2016 року в стінах бібліотеки ХНТУСГ ім. П. Василенка відбувся захід, присвячений Дню періодичного видання. Працівники бібліотеки влаштували студентам показ періодичних видань, читачам бібліотеки була проведена бесіда-доповідь «Історія періодичних видань та значення періодичних видань в житті людини». Не залишилися осторонь події і викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту,  які разом із студентами завітали на виставку до бібліотеки головного корпусу нашого університету.

Відомо, що читання періодики пов’язано зі сприйняттям та засвоєнням специфічної лексики із різних областей знань.

Привертаючи увагу студентів до періодичних видань, вирішується важлива задача – формування бібліографічної культури читачів. Адже, саме періодика допомагає читачам тримати руку на пульсі часу, бути в курсі останніх подій в Україні, за кордоном, слідкувати за новинками художнього, музикального, наукового світу.

Ми дуже вдячні співробітникам наукової бібліотеки ХНТУСГ імені Петра Василенка за надану можливість розширити свій кругозір та бажаємо їм  наступних цікавих заходів та подальших успіхів.

Викладач кафедри ОВБМ

Богомолова К.С.

Переглядів: 593 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: