Головна » 2014 » Листопад » 13 » АМЕРИКАНСЬКА КОМПАНІЯ MCDONALD`S ВІДКРИЛА ДВЕРІ СТУДЕНТАМ ННІ БМ
08:57
АМЕРИКАНСЬКА КОМПАНІЯ MCDONALD`S ВІДКРИЛА ДВЕРІ СТУДЕНТАМ ННІ БМ

Американська компанія McDonald`s відкрила двері студентам ННІ БМ та поділилася секретами управління

Перенесення навчального процесу з профільної кафедри в конкретну виробничу діяльність компанії сприяє поглибленню інтеграції між університетом і підприємствами та дозволяє створити найбільш сприятливі умови для підготовки висококваліфікованих фахівців.

9 листопада 2014 року група студентів четвертого курсу навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту під керівництвом старшого викладача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Тетяни Володимирівни ознайомилися з організацією виробництва та управлінням найвідомішої у світі американської мережі ресторанів швидкого харчування ПІІ «McDonald`s».

Під час відвідування підприємства від керівника ресторану Олексія Болоніна студенти дізналися, що Україна є 102-ю країною, де почала розвиватися мережа McDonald`s. McDonald`s, розташований у Києві на Вокзальній площі вже вдруге посідає 2-е місце серед більш ніж 34 тис. McDonald`s у світі за кількістю відвідувачів. 

Сьогодні українські підприємства виготовляють значну частину напівфабрикатів, які використовуються для приготування страв у закладах McDonald`s. Пріоритетним напрямком діяльності компанії є продовження плідної співпраці з існуючими і залучення нових українських партнерів та постачальників. Всі харчові компоненти відповідають всім нормативним вимогам, жорстким критеріям безпеки та якості.

Успішна діяльність компанії складається з високої якості продукції та високопрофесійної роботи працівників.

Для потенційних працівників пропонуються доволі комфортні умови праці. Так, працівник може обирати, де і коли йому працювати, скільки годин на тиждень. Тому умови праці практично ідеальні. І це не враховуючи обов’язкового відпочинку, навчальних програм та можливостей кар`єрного зростання.

В навчальні програми для персоналу McDonald`s щорічно інвестує біля 1 млн грн. В цих програмах задіяно 100% працівників компанії. Саме такий підхід дозволяє підвищувати на нові посади: на позиції менеджерів та директорів ресторанів завжди приходять досвідчені працівники, які пройшли спеціалізоване навчання. В цілому, біля 10% співпрацівників компанії щорічно отримують підвищення. За 16 років роботи компанії McDonald`s в Україні працювало біля 40 тис. працівників.

Компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд» є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні: у розвиток мережі McDonald`s та інфраструктури нашої держави компанією вже було вкладено понад 220 млн. доларів.

Ця зустріч залишила приємні враження у всіх присутніх та заклала основи досвіду професійної діяльності у майбутніх управлінців.

Переглядів: 786 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: