Головна » 2017 » Жовтень » 23 » An apple a day keeps doctor away
13:38
An apple a day keeps doctor away

Англійці говорять: «An apple a day keeps doctor away». У перекладі це означає – «Одне яблуко в день зробить вашого лікаря безробітним». Така приказка виникла неспроста, яблука дійсно дуже корисні і регулярне їх вживання вбереже вас від багатьох неприємностей зі здоров’ям. І щоб відати шану цьому фрукту британська благодійна організація «Common Ground» у 1990 році започаткувала «Свято яблука». Хоча свято і називається «День яблука», присвячене воно не лише яблукам, але й усім фруктовим садам, а також місцевим острівним пам'яткам.

День яблука (apple day) в Англії відзначають з розмахом, збираючи всіх садівників і фермерів в одному місці 21 жовтня. Ми також не залишилися осторонь цих чудових традицій, бо яблуко і в нашій національній кухні займає чинне місце.

Тож, за ініціативи наукової бібліотеки ХНТУСГ та за підтримки дирекції ННІ БМ студентам-першокурсникам доцент, кандидат наук із соціальних комунікацій Грабар Н.Г. провела свято яблука. Це було неперевершено! Кожен з присутніх мав можливість себе проявити та отримати смачну винагороду.

На святі можна було скуштувати оригінальні страви з яблук та дізнатися секрети їх приготування.

Цікавим завершенням свята стала презентація художній робіт студентів з даної тематики. Найкращі з них:

А ти любиш яблука?

Переглядів: 425 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: