Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Барви осені-2017
15:06
Барви осені-2017

26 жовтня 2017 року у головному корпусі ХНТУСГ ім.П.Василенко традиційно було проведено конкурс-виставку робіт декоративного, прикладного та інших видів мистецтва на осінню тематику – «Барви осені-2017».

Уже традиційним для навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту є зустріч у своїх стінах свята осені, де у теплій атмосфері дружби та взаємоповаги зустрічаються представники усіх навчально-наукових інститутів ХНТУСГ для того, аби продемонструвати креативність у створенні осінніх композицій, багатоманіття та різнобарвність яких завжди приємно дивує гостей виставки. Саме восени в усіх нас прокидається відчуття спокою та душевної рівноваги, що надає нам натхнення та впевненості у завтрашньому дні. Звичайно, осінні барви найяскравіші та найрізноманітніші, адже кожен листочок, гілочка калини та запашні яблука несуть у собі неповторні нотки ароматної кави та терпкого присмаку на вустах.

Цьогорічне свято осені відзначилося теплою атмосферою, неперевершеними композиціями та оригінальними виробами.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту представили: кафедра організації виробництва бізнесу і менеджменту композицією «Осіннія скринька», кафедра обліку і аудиту осіннім букетом «Плодово-ягідна фантазія», студентська рада ННІ БМ здивувала головними літерами інститут «БМ» у золотолистому вбранні, а також студентки 62-ЕПмаг. групи підготували «Осінню банкноту» номіналом 100 грн., уквітчану осінніми дарами. Окрім цього барвистий стіл ННІ БМ прикрасили роботи: викл. каф. ННІ БМ Харчевнікової Л.С. «Морський бриз», «Небесний ангел» та «Ангелочки», 31-МН групи «Іжачкова галявина», 24-ОА групи «Бабине літо», 22-ММ групи «Хто уміє віночок вити, той уміє життя любити» та «Осінній віночок», 52-МН групи «Лісовий букет», 23-ЕП групи «Осіннє тепло», студентки 14-МР групи Гудеєвої Н. «Переродження» та «Фарби весни», 61-МН групи «Грибочки на галявині», 15-ОА/ФН групи «Іжачок», «Осінній букет», «Квітковий кошик» та «Врожай 2017», 13-ЕП «Осінній колаж», 52-МН групи «Сова», 11-МН групи «Осінні друзі», та художні роботи студенток 12-МН групи Гончаренко О. та Рижкової А..

Для того, аби насолодитися красою осінніх композицій та відзначити кращих із кращих було запрошено почесних гостей і за сумісництвом журі конкурсу-виставки: ректор ХНТУСГ ім..П.Василенка Нанка О.В., проректор з науково-педогагічної роботи, к.т.н. Алфьоров О.І., завідувач кафедри ЮНЕСКО Моїсєєва Н.І., перший заступник директора ННІ БМ Калініченко С.М.. Гості одноголосно зазначили, що усі учасники конкурсу-виставки проявили неперевершену креативність та творчий підхід, створивши феєричні композиції, які сповна проілюстрували усі барви осені 2017! Автори найкращих робіт були нагороджені почесними грамотами.

Ми висловлюємо подяку учасникам та організаторам виставки за неймовірну осінню казку у стінах нашого університету і бажаємо усім теплого осіннього настрою та гармонії.

Будьте впевнені: краса врятує світ! Тому творіть, вигадуйте, мрійте та втілюйте бажане у життя.

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 515 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: