Головна » 2017 » Березень » 21 » Бізнес-тренінг для студентів ННІ БМ та менеджерів провідних компаній Харкова
01:06
Бізнес-тренінг для студентів ННІ БМ та менеджерів провідних компаній Харкова

15 березня в гостинних стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка відбувся тренінг та професійна дискусія для студентівнавчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту та HR-менеджерів провідних харківських компаній.

Тема цієї зустрічі: “Як сформувати лояльність та прихильність працівників. Візіонерська функція HR-менеджерів та керівників компаній”. Організаторами заходу виступили директор Центру управлінського консалтингу “Софія” Олена Вікторівна Мостова та старший викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Власенко Тетяна Володимирівна.

Разом з запрошеним професійним спікером, бізнес-тренером та коучем Іриною Володимирівною Головньовою учасники розглянули види лояльності працівників, обговорили, наскільки важливими для забезпечення ефективної роботи організації є сприятливий емоційний мікроклімат,стабільність та безпека, а також за допомогою яких управлінських інструментів можливо утримувати цінних працівників.

Всі присутні мали змогу спробувати себе в ролі візіонерів та розробити стратегічний план розвитку компанії. Ця тема викликала жвавупрофесійнудискусію у присутніх менеджерів компаній та сприяла обміну практичним досвідом між учасниками.

Зустріч була інформативною, продуктивною та цікавою. І повна зала натхнених учасників є підтвердженням цього!

Старший викладач кафедри організації виробництва,

бізнесу та менеджменту

Власенко Т.В.

Переглядів: 494 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: