Головна » 2017 » Червень » 10 » Благодійні заходи на ННІ БМ
14:25
Благодійні заходи на ННІ БМ

1 червня 2017 року  студенти та викладачі ННІ БМ відвідали лікарню для психічно-хворих селища Стрєлечє. За ініціативи студентської ради навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім.П.Василенка було зібрано гуманітарну допомогу хворим
Протягом трьох тижнів студенти,викладачі,робітники університету збирали речі, предмети першої необхідності та іжу для хворих. Окрему подяку хотілося б висловити  кафедрі обліку та аудиту,кафедрі економіки і менеджменту,кафедрі "Юнеско",кафедрі менеджменту та організації,кафедрі кібернетики,представникам бібліотеки та академічним групам навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту.


По приїзду до лікарні ми почули теплі слова вдячності на адресу директора ННІ БМ Заїки Світлани Олександрівніи, викладачів та студентаівнавчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту.
Маємо надію, що наш інститут і надалі буде підтримувати лікарню. І нехай ваші серця не залишаються байдужими – завжди є хтось, кому Ви можете допомогти!

 

Переглядів: 358 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: