Головна » 2013 » Березень » 27 » БРЕЙН-РИНГ з менеджменту 2013
20:33
БРЕЙН-РИНГ з менеджменту 2013
Брейн-ринг ХНТУСГ менеджмент27 березня в актовій залі корпусу ХНТУСГ ім. П. Василенка по вул.Артема, 44 відбувся ІІ міжвузівський конкурс-змагання з менеджменту «Брейн-ринг», де команда нашого університету посіла почесне ІІ місце.

Зранку в університеті було надзвичайно людно, адже до нього завітали представники 5 університетів Харкова, які взяли участь у змаганні. Першим етапом конкурсу стали цікаві візитки, завдяки яким студенти мали відрекомендувати себе як команду. Кожна команда надзвичайно ретельно підготувалася і показала все те найкраще, на що вона здатна. А далі були й самі змагання «Брейн-ринг», в ході яких і визначився переможець. Команда ж нашого університету у складі студентів ННІ БМ спеціальності «Менеджмент організацій» - Морока Ю. О., Кушніренко Ю. В., Зєлєнцова О. С., Борисенко С. В., Удовенко Ю. О., Сидорук Т. М. – гідно відстояла честь своєї alma mater і посіла ІІ місце.

Бажаємо всім учасникам подальшим успіхів в кар’єрному рості! Щоб ця маленька перемога стала першою на їхньому життєвому шляху!

Переглядів: 995 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: