Головна » 2014 » Листопад » 1 » ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА-2014
16:30
ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА-2014

Конкурс-фестиваль юних талантів «ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА-2014»

30 жовтня 2014р. у актовій залі головного корпусу ХНТУСГ відбувся гала-концерт конкурсу-фестивалю «Дебют першокурсника-2014», під час першокурсники усіх ННІ університету мали можливість продемонструвати свої таланти у вокалі, хореографії, акторстві, грі на музичних інструментах та в інших різновидах видах художнього мистецтва.

Це свято стало традиційним для університету та проводиться кожного року. Першокурсники старанно готуються до виступів, аби з якнайкраще показати себе й отримати об’єктивну оцінку власних творчих здібностей.

Для оцінювання конкурсантів запрошені компетентні члени журі, які з великим задоволенням насолоджувались виступами молоді, серед них були: голова профспілкового комітету ХНУТСГ, доц. Артьомов М.П., художній керівник ХНТУСГ Кірюхіна М. А., заст. директора ННІ БМ, ст. викладач Вітковський Ю.П., художній керівник танцювального колективу «Salsa-Loca» Осіпов О., «золотий голос» ХНТУСГ, випускниця ХНТУСГ Холодьон В., голова студентського комітету ХНТУСГ Малюхов О.С. та голова журі, завідувач кафедри культури, доц. Мазоренко М.О. На святі були присутні почесні гості – представники Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради: директор Константин Анатолійович Лобойченко, помічник директора Помазан Аліна та помічник директора Санін Олексій.

Свято відкрив запальним танцем молодший склад театру-танцю «Аеро», і піднесений настрій не полишав зал до переможного кінця. З привітальним словом до учасників, організаторів, гостей та глядачів художнього огляду звернулися в. о. ректора ХНТУСГ, акад. Тіщенко Л.М. та директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради Лобойченко К.А., які подякували головному організатору та натхненнику конкурсу-фестивалю Кухаренко А.Л., підбадьорили самих конкурсантів та виразили впевненість у тому, що від перегляду гала-концерту залишуться лише найкращі враженя.

«Дебют першокурсника-2014» – це можливість для молоді продемонструвати свої вміння та отримати задоволення від виступу на сцені та, звісно, шалених оплесків. Для творчих людей щастя – відувати підтримку залу, відкриваючи потаємні закуточки душі у власних виступах.

Погодьтесь, досить складно опанувати себе та відкритись на повну, але студентам це вдалося якнайкраще. Кожен з них обирав собі яскраві образи, які разюче відрізнялися один від одного та давали можливість присутнім запам’ятати нову зірочку, що зародилась у стінах рідного університету.

ХНТУСГ просто переповнений талановитими людьми, які прагнуть дарувати свою творчість оточуючим, а такі заходи надають їм можливість втілити ці мрії у життя!

А чи знаєте Ви, наскільки переповнений талантами перший курс ННІ БМ? Цього року наш інститут представляли студенти солісти Антоненко Ліля (11-МН гр.), Зєнова Анастасія (11-МН гр.), Рогуля Михайло (11-МН гр.), а також молодший склад театру-танцю «Аеро», до складу якого увійшли студентки 11-МН, 12-МН, 13-ЕП та 14-ОА гр.

Отож, прекрасними трелями та енергійними танцями, жартами і неперевершеною інструментальною музикою студенти-першокурсники довели, що мають таланти та непереборне бажання саморозвиватися та самовдосконалюватися.

Переглянувши всі виступи, члени журі довго радились і врешті визначали переможців та домінантів фестивалю. Відзнаку «Музикальне натхнення» за оригінальність та сучасне представлення жанру отримав студент ННІ ПХВ Бурда Микола, в номінації «Кращий вокал» перемогу отримав студент ННІ БМ Михайло Рогуля, за «Кращу хореографію» нагороджено молодший склад театру-танцю «Аеро» - студентки ННІ БМ, «Відкриттям року» став колектив ВІА «МСМ» (студенти ННІ МСМ), відзнаку «Super Star» вручили Дмитру Азарову, студенту ННІ ЕКТ, «Студентська симпатія» дісталась команді КВК «Без таланту», яку представляли студенти ННІ ТС, і, нарешті, головну нагороду фестивалю «Гран-прі» завоювало тріо «Бал», представники ННІ ЕКТ.

Зі сцени лунали побажання та настанови для першокурсників. За підтримки ректорату та профспілкового комітету деякі конкурсанти та ведучі отримали цікаві призи: сертифікати на канатну дорогу та візитні картки на відвідання занять зі скелелазіння.

«Дебют першокурсника» – прекрасне дійство, яке запам’ятається студентам на все життя, адже саме тут вони отримали почесне визнання своїх талантів та довели, що ХНТУСГ ім. П.Василенка – найкращий вуз, де кожен може суміщати навчальні заняття з власним творчим розвитком.

Наприкінці хотілося б привітати Рогулю Михайла та молодший склад театру-танцю «Аеро» за перемогу, за неймовірну мужність представлення та відстоювання честі нашого ННІ, а також подякувати всім конкурсантам від ННІ БМ за прекрасні виступи та гарний настрій, які Ви подарували! Подальших Вам успіхів, зростання, і, головне, не зупиняйтесь на досягнутому!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ,

студентка 11-МН групи

Переглядів: 799 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: