Головна » 2016 » Листопад » 8 » Дебют першокурсника 2016 - конкурс талантів ХНТУСГ ім.П.Василенко
02:13
Дебют першокурсника 2016 - конкурс талантів ХНТУСГ ім.П.Василенко

3 жовтня 2016 року відбувся найяскравіший щорічний конкурс-фестиваль нашого університету – «Дебют першокурсника 2016 року» - захід, який запалює нові зірки, вивільняючи найяскравіші таланти на теренах сцени і софітів, кожен з який по особливому своєрідний та неперевершений, кожен – найкращий!

 Уже 15 років поспіль «Дебют першокурсника» дає можливість студентам, «учорашнім» школярам, проявити себе у багатоманітні жанрів художньої самодіяльності, спорту, поезії, акторства. Кожен з тих, хто робіть крок на сцену, вдивляючись у знайомі обличчя у залі, відчуває неймовірної сили енергію, віру та підтримку, адже усі ми – родина.

Цьогорічний конкурс виявився одним з найяскравіших в історії ХНТУСГ ім.П.Василенка, адже зібрав команду талановитих молодих людей, яким вдалося викликати у присутніх неперевершені емоції захвату та гордості.

Для того, аби визначити кращих серед кращих, було сформоване незалежне журі, членами якого стали: голова профспілкового комітету, д.т.н., проф. Артьомов М.П., керівник народного ансамблю пісні і танцю «Берегиня», засновник конкурсу,  доц. Кухаренко А.Л., президент Харківської  відкритої міської молодіжної ліги КВК Алла Подкосова-Фокіна, керівник народного театру-танцю «Аеро» Агафонов В.А., голова студентського комітету університету Малюхов О.С., та голова журі, завідувач кафедри культурних універсалій, доц. Мазоренко М.О..

Відкриття конкурсу традиційно здійснив ректор ХНТУСГ ім.П.Василенко Нанка Олександр Володимирович, який висловив теплі побажання учасникам, надавши натхнення та прагнення до нових звершень.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту представили прекрасним співом Аліна Раджабова, Ірина Бобро, Віталіна Салтівська, танцювальні пристрасті розпалили Кирило Коробов та танцювальний колектив з хореографічною композицією «МАСКАРАД».

Цього року студенти-першокурсники змагалися за звання кращих у номінаціях: «Кращий чоловічій вокал», «Кращий жіночий вокал», «Студентські симпатії», «Краща хореографія», «Кращий в оригінальному жанрі», «Відкриття року» і головний приз – «Гран-Прі».

Звісно, усі учасники отримали грамоти-подяки за участь у шоу-програмі конкурсу «Дебют першокурсника», а Диплом ІІ ступеню у номінації «Хореографія» відтепер додасться до досягнень танцювального колективу «МАСКАРАД».

 Звісно, не можна забути про групу підтримки – студентів першого курсу ННІ БМ, які своїми лозунгами, яскравими плакатами та голосними вигуками підбадьорювали учасників, чимдуш переживаючи за кожного, хто виходив на сцену.

 На свято талантів завітали і інші зірки сцени ХНТУСГ ім.П.Василенка: Бондаренко Богдан, танцювальний колектив «Санрайз», які презентували номер «Человек и кошка» та чарівні й неперевершені Вєра Холодьон та Тетяна Паламарчук.

Ми від щирого серця вітаємо переможців та учаників конкурсу «Дебют першокурсника 2016»! Ви – найкращі! Нехай ваші творчі звершення надихають, а успіх та нові перемоги чекають на Вас завжди!

Романова Р.,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ.

Переглядів: 762 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: