Головна » 2015 » Вересень » 23 » День HR-менеджера
07:47
День HR-менеджера

16 вересня спеціалісти з управління персоналом відзначають своє професійне свято – День HR-менеджера. В цей визначний день відбулося відкриття нового циклу навчальних заходів кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту спільно з Центром управлінського консалтингу “Софія” для студентів-менеджерів Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка та HR-менеджерів провідних харківських компаній.

Координатором та активним учасником цього заходу від кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту виступила старший викладач Власенко Тетяна Володимирівна.

Ця зустріч розпочалася з чудового майстер-класу від бізнес-тренера та засновниці Школи ораторської майстерності Зої Михайлівни Каліної на тему «Як HR-менеджеру достукатися до власника та працівників. Як бути почутим?», на якому всі присутні отримали реальні інструменти з ораторської майстерності, розглянули правила яскравої презентації, яка продає, секрети створення особистого бренду та інші актуальні для HR-менеджерів питання. Далі відбулася жвава дискусія та обмін практичним досвідом між учасниками.

Свято вдалося!

Попереду ще багато нових заходів, які дозволять краще розуміти особливості професії HR-менеджера, від діяльності якого, за даними европейських дослідників на 80% залежить успіх компанії!

Переглядів: 730 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: