Головна » 2018 » Квітень » 9 » День сміху у ХНТУСГ
18:59
День сміху у ХНТУСГ

5 квітня у актовій залі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка відбувся традиційним конкурс «Кісс-Свін» приурочений Дню Сміху.

У заході брали участь всі факультети навчального закладу, а саме: ННІ БМ – «Love Іs…», ННІ ПХВ – «От Бога», ННІ ТС – «ТехАсс», ННІ МСМ – «Гоп-Стоп», ННІ ЕКТ – «Переходнички».

Конкурс проводився у три етапи: виступ на сцені, розминка, та відео-візитка. Оновлені склади команд підкорили зіркове журі своїм гострим гумором та незрівнянною акторською грою. У складі журі були:

- Яна Бойко - акторка команди КВК «Любимый город», телеканал «1+1» у проекті «Ліга сміху», та серіалу «Країна У».

- Сергей Пірятін - редактор Харківської молодіжної ліги КВК,

- Кісь Віктор Миколайович голова профспілки ХНТУСГ,

- чудова і чарівна Анжеліка Леонідівна Кухаренко,

- відданий друг КВН і гуморист по життю Юрій Петрович Вітковський.

Вперше за історію КВН у нашому університеті призове місце зайняли одразу дві команди: ННІ БМ «Love is» та ННІ МСМ «Гоп Стоп». Перехідне "знамено" найкращої фан-зони на цьому святі отримав ННІ БМ за найактивніші овації та вболівання за свою команду.

Гості, студенти та дирекція університету отримали незабутні емоції та хвилю гарного настрою до кінця весни.

Ми від щирого серця вітаємо переможців – представників навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту – команду КВК «Love is…». Ви найкращі! Нехай весняне сонце приносить Вам теплі усмішки та яскраві емоції позитиву!

Переглядів: 396 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: