Головна » 2015 » Листопад » 11 » ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ
05:38
ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ

З нагоди Дня української писемності

 9 листопада 2015 року серед студентів навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту був проведений контрольний диктант з української мови з нагоди Дня української писемності, що відбувся за ініціативи дирекції ННІ БМ, комітету у справах сім’ї, молоді та спорту ННІ БМ та студентського комітету ННІ БМ та за підтримки кафедри мовної підготовки.

Українська мова – це скарб нашої нації. Доки живе мова, доти живе її носій – народ. Не можливо не закохатися у чаруючи медвяні нотки солов’їної мови, яка ще колисковою піснею лунає в нашій пам’яті. Вона пройшла тернистий шлях до свободи разом зі своїм етносом, тому ми – сучасне покоління – не маємо права її втратити, забути та спаплюжити. У наших жилах тече гаряча козацька кров, тому ми маємо оберігати свою чарівну ранкову мелодію – українську мову.

Диктант з української мови – це неабияка нагода продемонструвати власні знання з її граматики, пунктуації та розуміння та вкотре довести, що ми ніколи не забудемо рідної мови, не зруйнуємо її єства та не дозволимо іншим зробити це.

Серед студентів, які взяли участь у написанні диктанту були: студенти 3 та 4 курсів навчальних курсів нашого інституту, студенти – члени Зміївського та Харківського Земляцтва, студенти – члени студентського комітету та художньої самодіяльності ННІ БМ, іноземні громадяни. Власне кажучи диктант з української мови проводила старший викладач кафедри мовної підготовки Бабай Людмила Володимирівна.

Оголошення підсумків написання диктанту відбудеться під час урочистого святкового концерту в нашому інституті до Дня студента.

Ми вдячні учасникам та організаторам дійства та від щирого серця бажаємо усім любити та поважати найцінніший скарб нашої нації – українську мову!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

 

Переглядів: 670 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: