Головна » 2015 » Квітень » 27 » День відкритих дверей ХНТУСГ
13:33
День відкритих дверей ХНТУСГ

25 березня 2015 р. відбувся загальноуніверситетський День відкритих дверей в рамках організації профорієнтаційної роботи нашим навчальним закладом.

Профорієнтаційна складова діяльності вищого навчального закладу – найважливіший елемент функціонування освітньої установи. Тому організація якнайбільш ефективної системи заходів щодо залучення абітурієнтів до вступу у відповідний ВНЗ є відповідальною складовою організаційних заходів освітньої установи.

Наш університет славиться добрими традиціями організації профорієнтаційної роботи. Перш за все, даний аспект проявляється в проведенні Днів відкритих дверей, які організовуються до високому рівні із демонстрацією останніх надбань та досягнень університету у всіх сферах освітянської роботи.

Не став винятком і День відкритих дверей 25 квітня 2015 р., в якому взяли участь понад 20 абітурієнтів загальноосвітніх шкіл. Захід відбувся на традиційно високому рівні із проведенням святкового концерту за участі художньої самодіяльності університету. Урочисте відкриття відбулось в актовій залі університету ректором ХНТУСГ, д.т.н., академіком Тіщенком Леонідом Миколайовичем, який розповів теперішнім абітурієнтам про секрети успішності нашої alma mater. Окрім того, виступили координатор з міжнародних програм, професор Шебанов Олег Георгійович та заступник відповідального секретаря приймальної комісії Міленін Андрій Миколайович, які ознайомили із можливостями закордонної практики та працевлаштування від нашого університету, а також умови та правила вступу до ХНТУСГ цього року.

Інститут бізнесу і менеджменту не залишився осторонь Дня відкритих дверей. Наш інститут представив директор, завідувач кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту, професор Мазнєв Григорій Євтійович, який безпосередньо спілкувався із потенційними студентами нашого інституту

та змістовно розповідав в цілому про навчання в нашому навчальному-науковому інституті. Також абітурієнти мали змогу поспілкуватися із викладачами інституту бізнесу і менеджменту, зокрема професорсько-викладацьким складом кафедри організації виробництва бізнесу і менеджменту, кафедри економіки і маркетингу, кафедри обліку та аудиту, які познайомили абітурієнтів з економічними спеціальностями нашого університету та особливостями підготовки фахівців економічного спрямування.

Наприкінці офіційної частини Дня відкритих дверей відбулась екскурсія навчальним корпусом, навчальними аудиторіями, спілкування з професорсько-викладацьким складом інституту та студентським активом бізнесу і менеджменту.

За результатами організованого Дня відкритих дверей ми маємо цілком справедливу надію на те, що цього року наша славетна родина ХНТУСГ загалом та інституту бізнесу і менеджменту зокрема та поповниться чисельною кількістю талановитих абітурієнтів, які будуть прославляти добрі традиції успішності нашого університету.

Губар Анна,

голова студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 798 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: