Головна » 2017 » Лютий » 27 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ХНТУСГ
19:04
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ХНТУСГ

25 лютого 2017 р. відбувся загальноуніверситетський День відкритих дверей в рамках організації профорієнтаційної роботи нашим навчальним закладом.

На сьогодніншій день профорієнтаційні заходи є найважливішою складовою успішного функціонування освітніх установ ,адже надають можливість у повноцінному обсязі продемонструвати усі аспекти діяльності ВНЗ тим самим спонукаючи абітурієнтів до вступу та подальшого навчання саме у даному закладі.

ХНТУСГ ім.П.Василенка відомий своїми успішними здобутками у профорієнтаційні сфері,зокрема це проявляється у проведенні Днів відкритих дверей,які щорічно організовують для більш відкритого контакту з потенційними абітурієнтами.

Не став винятком і День відкритих дверей 25 лютого 2017 р. Захід відбувся на традиційно високому рівні із проведенням святкового концерту за участі художньої самодіяльності університету. Цього року проведення профорієнтаційного заходу співпало зі святом Масляної,тому студентські ради навчально наукових інститутів підготували колоритну культурну програму для гостей заходу. Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту традиційно вражав присутніх кулінарними талантами – цього разу у приготуванні святкових млинців.

Також абітурієнти мали змогу поспілкуватися із викладачами інституту бізнесу і менеджменту, зокрема професорсько-викладацьким складом кафедри організації виробництва бізнесу і менеджменту, кафедри економіки і маркетингу, кафедри обліку та аудиту, які познайомили абітурієнтів з економічними спеціальностями нашого університету та особливостями підготовки фахівців економічного спрямування.

Особливістю цьогорічного Дня відкритих дверей стала Всеукраїнська Університетська олімпіада випускників,яка дала змогу охочим вступити до ХНТУСГ ім. П.Вастленка можливість отримати 20 додаткових балів до ЗНО.

Наприкінці офіційної частини Дня відкритих дверей відбулась екскурсія навчальним корпусом, навчальними аудиторіями, спілкування з професорсько-викладацьким складом інституту та студентським активом бізнесу і менеджменту.

За результатами організованого Дня відкритих дверей ми сподіваємося, що наша університетська родина поповнеться і наш дружній плідний колектив і надалі славитимиться здобутками у науковій,дослідницькій,художній та інших сферах діяльності!

 

Романова Р.

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ.

Переглядів: 518 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0