Головна » 2016 » Листопад » 16 » Диктант з української мови
16:51
Диктант з української мови

9 листопада 2016 року серед студентів навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту був проведений диктант з української мови з нагоди Дня української писемності, що відбувся за ініціативи дирекції ННІ БМ та студентського комітету ННІ БМ та за підтримки кафедри мовної підготовки.

Українська мова – атрибут єдності нації. Чарівна, мелодійна, неперевершена вона лунає скрізь, де живе любов, тепло та вірність. Мова — це не просто спосіб спілкування, а щось більш значуще. Мова — це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам'ять, найцінніше надбання віків, мова — це ще й музика, мелодика, барви буття, сучасна художня, інтелектуальна і мислительська діяльність народу. Вона пройшла тернистий шлях до свободи разом зі своїм етносом, тому ми – сучасне покоління – не маємо права її втратити чи забути.

Диктант з української мови – це неабияка нагода продемонструвати власні знання з її граматики, пунктуації та розуміння, вкотре довівши, що ми ніколи не забудемо рідної мови, не зруйнуємо її єства та не дозволимо іншим зробити це.

Серед студентів, які взяли участь у написанні диктанту були: студенти 1, 2 та 4 курсів нашого інституту, члени студентського комітету та художньої самодіяльності ННІ БМ, іноземні громадяни. Диктант з української мови проводила старший викладач кафедри мовної підготовки Бабай Людмила Володимирівна.

У підсумку, кожен з учасників диктанту виправдав очікування перевіряючих – не зважаючи на незначні помилки, усі упоралися із завданням, грамотно та чітко відобразивши на папері величні слова української мови.

Ми вдячні учасникам та організаторам дійства та від щирого серця бажаємо усім любити та поважати найцінніший скарб нашої нації – українську мову!

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 664 | Додав: SK | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: