Головна » 2016 » Жовтень » 9 » ДО ВІДЗНАЧЕННЯ 72-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ
22:40
ДО ВІДЗНАЧЕННЯ 72-Ї РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ

7 жовтня 2016 року викладачі ННІ БМ Власенко Тетяна Володимирівна, Бондар Наталія Олександрівна та студенти-першокурсники ННІ БМ взяли участь у конференції, присвяченої 72-річниці визволення України від фашистських загарбників. На заході були присутні ветерани, викладачі та студенти вищих навчальних закладів міста Харкова, представники громадськості.

Дуже складно знайти родину, яку би обійшла стороною найстрашніша в історії людства війна. Саме тому конференція розпочалася вшануванням пам’яті загиблих - хвилиною мовчання.

Далі з доповідями про висвітлення трагічних подій того часу виступили історики та студенти. Цінними спогадами про свої воєнні роки поділилися ветерани. Розповіді про ті часи торкнулися кожного серця присутніх.

Мужність і відвага, героїзм та нескореність духу захисників і визволителів є для студентської молоді зразком патріотизму у ставленні до своєї Батьківщини, відданості  державі.

Низький уклін і безмежна вдячність  всім, хто захищав рідну землю, хто ціною власного життя, бойовими подвигами та тяжкою працею зробив безцінний внесок у всенародну справу!

Переглядів: 580 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: