Головна » 2018 » Квітень » 19 » Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України
21:03
Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України

11 квітня за ініціативи кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту проведено засідання круглого столу "Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України". До участі в круглому столі долучилися викладачі та студенти дев’яти ВНЗ з різних куточків країни. Модератором заходу виступив д.е.н., професор Красноруцький О.О. Взяла участь в засіданні круглого столу начальник управління адміністративно-організаційної роботи ХОДА Філатова Н.С.

Відкриваючи захід, ректор ХНТУСГ Нанка О.В. та директор ННІ БМ  Заїка С.О.  наголосили про важливість обраної теми .

Продовжився круглий стіл науковими дискусіями, в яких взяли участь як викладачі, так і студенти. З огляду на актуальність обговорюваного питання дискусія відбувалася інтенсивно у живій  атмосфері.

Результати заслуханих доповідей учасників Круглого столу та подальше їх обговорення продемонстрували важливість запропонованої теми зустрічі, надали новий поштовх для обговорення перспектив розвитку сільськогосподарських підприємств.

За результатами круглого столу учасники одержали грамоти за кращі доповіді. Дипломами нагородили і викладачів, що виступили організаторами події.

Ст. викладач кафедри організації виробництва ,

бізнесу та менеджменту Краля В.Г.

Переглядів: 321 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: