Головна » 2014 » Жовтень » 16 » ЕКСКУРСІЯ
12:13
ЕКСКУРСІЯ

6 жовтня 2014 р. студенти першого курсу ННІ БМ 11-МН групи та студентський комітет ННІ БМ, а також студенти та студентський комітет ННІ ПХВ з ініціативи студентського самоврядування ННІ БМ та ННІ ПХВ відвідали Feldman-Екопарку.

Ця поїздка ще більш здружила першокурсників та стала пам’ятною для кожного з них. Три години студенти насолоджувались красою осіннього парку. В переддень екскурсії на території екопарку відбувся парад хризантем (територію парка було прикрашено дев’ятьма тисячами квітів різних кольорів та відтінків), тому осінні барви майоріли ще яскравіше, зливаючись у прекрасному танці з неймовірною красою цих букетів. Здавалось, що час завмирає, милуючись красою дерев, вбраних у осінні шати. Серед затишних алей та ароматних композицій студенти мали можливість ознайомитись із величезним асортиментом диких звірів, що знайшли притулок в екопарку. Серед них найяскравішими представниками стали уссурійський (амурський) тигр, носухи, сурикати, шимпанзе, лебеді, какаду та багато інших мешканців дикого світу, батьківщиною яких є найрізноманітніші країни (Австралія, Росія, США та ін.). Звірі розміщені у комфортних вольєрах, які дають можливість відвідувачам розглянути їх у природному середовищі. Екскурсовод, який був запрошений для більш докладнішої розповіді про мешканців парку, ознайомив студентів з походженням та звичками усіх тварин. Після прогулянки всі отримали солодкий презент – цукрову вату, він підняв настрій та додав ентузіазму.

Сонячна погода, свіже повітря та дружня атмосфера ще з порогу зустріла студентів та не покидала до останньої хвилини. Друзі проводили час у затишних альтанках, прогулюючись парком та насолоджуючись красою статуй тварин, виконаних у різній манері та з різних матеріалів (деталі авто, шини та залізні прути).

Та, на жаль, час пролетів непомітно і студенти мали повертатись додому. На вході вони не могли не звернути увагу на раритетні авто різних марок та років, які, наче музейні експонати виблискували під сонячними променями, сумуючи без руху та швидкості. Було зроблено багато фото на пам’ять. Попрощавшись з дивовижним екопарком, студенти вирушили до міста. Маємо надію, що ця поїздка запам’ятається всім на довго!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ,

студентка 11-МН групи

 

Переглядів: 771 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: