Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Екскурсія до банку
23:03
Екскурсія до банку

8 жовтня 2015 р. студенти групи 35-ОА та групи 45-ОА напрямку підготовки «Облік і аудит» побували на екскурсії в одному з відділень АТ «Ощадбанку». Головний економіст відділу організації продажів філії Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк» Чупринін Дмитро Олексійович та завідувач відділенням Любчіч Наталія Олександрівна дали розгорнуту характеристику діяльності банку та відділення. Студенти були поінформовані, що АТ «Ощадбанк» – єдиний український банк, що належить повністю державі, має 100% гарантію держави на повернення коштів на рахунках фізичних осіб; має найбільшу мережу відділень в Україні (близько 5 тис.), обслуговує понад 15 млн. клієнтів по всій території України, в рамках зарплатних проектів – понад 2 млн. співробітників з більше 26700 підприємств України; займає 2-е місце серед українських банків по кількості активних платіжних карток міжнародних платіжних систем.

В Харківській області нараховується 268 відділень АТ «Ощадбанку». Наталія Олександрівна детально зупинилася на: банківських продуктах, які пропонуються юридичним і фізичним особам; порядку відкриття рахунків підприємствам та підприємцям, їх обслуговування; одержання кредитів тощо. Студенти активно цікавилися перспективами кар’єрного зростання співробітників банку, можливістю проходження виробничої практики в банку, умовами розміщення коштів на депозитах і кредитування фізичних осіб та підприємств, а також здійсненням переказів грошових коштів в національній та іноземній валютах.

Студентам також повідомили про можливість скористатися основними послугами банку у зоні самообслуговування клієнтів «Ощад – 24». На всі питання студентів були надані вичерпні відповіді. Студенти позитивно оцінили відвідування відділення філії Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк». Кафедра обліку і аудиту сподівається на подальшу співпрацю з банком і виражає велику вдячність керівництву за організацію екскурсії.

Переглядів: 664 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: