Головна » 2016 » Травень » 23 » Екскурсія до Центрального палацу одруження Харкова
16:41
Екскурсія до Центрального палацу одруження Харкова

18 травня 2016 р. у рамках діяльності Конфедерації студентів Харківщини з нагоди Міжнародного дня сім’ї з метою підготовки молоді до подружнього життя та формування відповідального батьківства для студентів 21-МН групи (куратор - Голованова А.Є) була організована екскурсія до Центрального палацу одруження м. Харків.

Центральний палац одруження — найпопулярніше в Харкові місце урочистої реєстрації шлюбу. Сама будівля - пам'ятка міської архітектури майже сторічної давнини. Вона є перлиною центру міста і найкращим місцем для того, аби почати свій спільний життєвий шлях. Палац одружень має можливість реєстрації до 30 шлюбів в день. Це місце, де в одне ціле зливаються два серця, створюються нові сім’ї та народжується щастя.

У процесі екскурсії студентам були продемонстровані Книги реєстрації шлюбу, народження та смерті за різні історичні періоди. Екскурсію супроводжувала цікава розповідь про історію самої будівлі Центрального палацу одруження та особливості його функціонування.

Для студентів навіть була проведена церемонія одруження, у процесі якої були продемонстровані традиційні обряди, які проводяться для молодят. Студенти ННІ БМ приміряли на себе роль наречених, відчувши усю повноту шлюбного дійства.

Створення сім’ї – це відповідальний крок для кожного з нас, тому необхідно готуватися до найпрекраснішої миті свого життя заздалегіть, сповна зрозумівши, що подружнє життя – це найбільше щастя, особливо, якщо кохання окриляє та надає наснаги!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 917 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: