Головна » 2018 » Листопад » 15 » Екскурсія до Екопарку Фельдмана – дивовижного місця, де панує дружба добра і взаєморозуміння між людиною і братами нашими меншими
01:33
Екскурсія до Екопарку Фельдмана – дивовижного місця, де панує дружба добра і взаєморозуміння між людиною і братами нашими меншими

   16 жовтня 2018 р. першокурсники ННІ бізнесу і менеджменту спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали Фельдман Екопарк. 
    Екопарк є одночасно одним з кращих ландшафтних парків і зоопарків України. Нещодавно в Фельдман Екопарк стартував Бал хризантем. Близько 40 тисяч хризантем 25 сортів і самих різних забарвлень висаджені на території Екопарку. Особливою прикрасою є інсталяції та скульптури з живих квітів у формі надписів та тварин. Необхідно відмітити, що в цьому році з’явилися нові сюжети, пов’язані з добре відомими народними казками та улюбленими лісовими персонажами. 
    Студенти мали можливість прогулятися по території парку та сфотографуватися. Крім виставки хризантем студенти завітали до контактного двору с тваринами, де є можливість погладити і погодувати свійських тварин.
    Студенти отримали приємні враження й теплі емоції від екскурсії та відзначили її дуже захоплюючою і пізнавальною. 

Переглядів: 327 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: