Головна » 2015 » Листопад » 19 » Екскурсія до Науково-просвітницького музею сексуальних культур світу
16:53
Екскурсія до Науково-просвітницького музею сексуальних культур світу

Екскурсія до Науково-просвітницького музею сексуальних культур світу

18 листопада 2015 року студенти групи 44 ЕП, разом зі своїм куратором доцентом кафедри кібернетики Коваленко Світланою Миколаївною, відвідали Науково-просвітницький музей сексуальних культур світу.

Цей музей - єдиний музей на території України, який проводить просвітницьку та освітню діяльність в області сексуальних відносин, ґрунтуючись на сексуальних культурах різних країн світу.

Музей був відкритий співробітниками кафедри сексології Харківської медичної академії післядипломної освіти в 1999 році. Основою експозиції стала приватна колекція професора Валентина Валентиновича Кришталя.

Музей складається з десяти залів. Кожен зал присвячений сексуальній культурі окремої країни: Греція, Рим, Індія, Японія, Китай, країни Європи, Америки та Африки, є також зал, присвячений сучасній сексуальній культурі. Матеріали музею підібрані згідно з вимогами програм навчальних закладів.

Експозиції окремих залів присвячені статевому вихованню дітей і підлітків, їх підготовці до вступу в шлюб і початку сімейного життя, адже за статистикою, великий відсоток розлучень пов'язаний з низькою сексуальною культурою подружжя.

Безумовно, матеріали музею та цікава науково-просвітницька лекція досвідченого екскурсовода допоможе нашим студентам в їх подальшому шлюбному житті та позбавить їх від можливих невиправних помилок.

Переглядів: 641 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: