Головна » 2019 » Травень » 26 » Енергія спорту: університетська спартакіада
22:46
Енергія спорту: університетська спартакіада

Енергія спорту: університетська спартакіада

Щовесни відбуваються спортивні змагання серед студентів Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Ось і цей рік не став виключним. Минулого тижня відбулися фінальні змагання XXI Спартакіади ХНТУСГ.

Протягом усього року наші студенти брали участь у різноманітних спортивних змаганнях. Завдяки підрахункам балів визначається найатлетичніший навчально-науковий інститут або факультет.

На захід для привітання переможців були запрошені високоповажні гості: проректор з науково-педагогічної роботи - Олексій Алфьоров, голова профспілкового комітету - Віктор Кісь, голова комітету по справам молоді та спорту, кандидат філософських наук – Наталія Моісеєва, заслужений працівник фізичної культури, заслужений тренер України, професор, завідувач кафедри фізичної культури та спорту - Леонід Гринь, а також студенти-переможці всеукраїнських та міжнародних змагань - Артем Середа (ННІ МСМ), Кулік Андрій (ННІ ТС), Шадт Давид (ННІ ЕКТ), Ухатюк Микита (ННІ МСМ), Коваленко Владислав (ННІ МСМ), Конєв Руслан (ННІ ПХВ).

Після нагородження призерів безпосередньо почались змагання з таких дисциплін як: гирьовий спорт, жим штанги, перетягування канату та естафета.

Під час заходу на спортивному майданчику панували справжні пристрасті. Студенти кожного ННІ та факультету із захопленням вболівали за своїх одногрупників. Всі учасники заходу проявили себе в найкращому світлі та з честю відстоювали свій інститут та факультет. Та все ж за результатами змагань:

ННІ ЕКТ - I місце

ННІ ТС - II місце

Факультет ТСЛ - III місце

ННІ ПХВ - ІV місце

ННІ МСМ - V місце

ННІ БМ - VI місце

Вітаємо переможців XXI Спартакіади та керівництво навчально-наукового інституту енергетики та комп'ютерних технологій з перемогою.

Ось і завершилось протистояння. Є переможці, та це не привід засмучуватись іншим учасникам, адже буде ще достатньо спортивних змагань. Всім учасникам Спартакіади бажаємо нових перемог та звершень.

 

P.S. Висловлюємо подяку студентському парламенту, профспілковому комітету, студентському клубу і співробітникам кафедри фізичної культури та спорту за гарний настрій та дивовижний захід.

Переглядів: 382 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: