Головна » 2016 » Квітень » 29 » Фестиваль "Жива вода 2016"
12:18
Фестиваль "Жива вода 2016"

22-24 квітня 2016 р. в Дергачівському районі на базі районного будинку культури та санаторію «Березівські мінеральні води» відбувся ХХ Ювілейний міжнародний пісенний фестиваль «Жива вода-2016». Наш університет представив народний колектив «Берегиня» у складі якого виступили і студентки навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту.

Конкурс організовано Дергачівською райдержадміністрацією та районною радою за підтримки Департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації.

Пісенний фестиваль набув неповторної колоритності за рахунок своєї інтернаціональності, адже в конкурсі примали участь 153 виконавця з України, Білорусі, Молдови, Вірменії та Китаю.Харківщину на конкурсі представляли співаки з 14 районів та двох міст області.

Хотілося б висловити окрему вдячність прекрасним представницям ННІ БМ, які прикрашають народний колектив «Берегиня» своїми дзвінкими голосами: Зєнову Анастасію, Антоненко Лілію, Севумян Тамару, Пронь Оксану, Непочатову Аліну.

Наш університет був гідно представлений народним колективом «Берегиня». За участь у фестивалі виконавців естрадної пісні у категорії ансамблі співаків ХНТУСГ  було нагороджено дипломом.

 

Переглядів: 641 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: