Головна » 2016 » Листопад » 8 » ІІ Молодіжний форум Харківщини
00:36
ІІ Молодіжний форум Харківщини

1 листопада 2016 року студенти-прискореники 35-МН, 36-ЕП, 36-ОА груп, магістри 53-ОА групи, а також представники студентського комітету навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту  прийняли участь у ІІ Молодіжному форумі, на якому розглядалася тема «Створення платформи для співпраці молоді та міста».

 Організаторами форуму виступили: Департамент зі справ сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківський міський центр дозвілля молоді спільно з Молодіжною радою при Харківському міському голові.

 Співпраця молоді та владної верхівки міста – це запорука прогресивного розвитку суспільних відносин, врахування побажань та вподобань молодого покоління, неймовірний крок назустріч співвідношенню демократичного підходу та креативної новизни, щодо впливу на усі сфери діяльності.

 Проведення форуму відзначилося яскравими виступами Харківських талантів: workout-команди «Barstylers», театрально-танцювального об’єднання  « PAstudio», команди КВК  «Любимый город», братів Білаків які продемонстрували акробатичні трюки, а також «All Stars» драйвові танці.

  Форум зібрав більше 2000 студентів. Відкриття заходу здійснив Тєрєхов Ігор Олександрович – перший заступник Харківського міського голови.

  Структура форуму передбачатиме формат «круглих столів» за такими розділами:

- арт та культура;

- наука та освіта;

- спорт;

- бізнес, ІТ-технології;

- суспільство. Молодіжна політика.

До виступів координаторів вище згаданих секцій приєдналися: Констянтин Лобойченко – заступник міського голови з питань сім’ї, молоді та спорту і Чубаров Олексій – директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту.

 Загалом захід видався досить корисним, пізнавальним та неймовірно яскравим. Студенти, які відвідали ІІ Молодіжний форум, отримали прекрасний досвід спілкування та роздумів на тему співпраці молоді та управлінської структури міста, переваг та недоліків цього рішення.

Тож ми бажаємо наснаги та подальших звершень часникам Форуму. Зміни – це завжди крок назустріч успіху!

Романова Р.,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 459 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: