Головна » 2017 » Квітень » 14 » ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ ПРЕЗЕНТУЄ СЕБЕ В ОСВІТЯНСЬКОМУ ПРОСТОРІ
12:17
ІНСТИТУТ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ ПРЕЗЕНТУЄ СЕБЕ В ОСВІТЯНСЬКОМУ ПРОСТОРІ

13-15 квітня 2017 року у Палаці спорту відбулась Одинадцята Міжрегіональна виставка «Освіта Слобожанщини і навчання в Україні та за кордоном», де викладачі Інституту бізнесу і менеджменту Малій О.Г., Богомолова К.С., Луценко О.А., Антощенкова В.В., Рижикова Н.І. традиційно презентували досягнення інституту, допомогали зробити абітурієнтам свідомий вибір навчального закладу.

Виставка стала традиційним корисним заходом. Це своєрідний компас для зацікавленої молоді та добрий мотивуючий фактор для тих хто у пошуку.

Виставка презентувала для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, представляла здобутки науково-педагогічних колективів та досвід використання інформаційних технологій.

На виставці були представлені понад 50 навчальних закладів: з України, а також заклади освіти з Польщі, Ізраїля, Чехії, Німеччини, Іспанії, Туреччини, Кіпру та інших країн. Серед учасників був і Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.

На виставці були широко представлені здобутки інституту бізнесу і менеджменту: підручники з Грифом Міністерства освіти і науки, навчальні посібники та монографії.

Відвідувачі мали змогу отримати відповіді щодо особливостей вступної компанії 2017, одержати необхідну інформацію щодо напрямів підготовки та нових спеціальностей.

Викладачі ННІ БМ разом із студентами знайомили школярів та їх батьків із навчальним закладом, запрошували на навчання, роздавали рекламно-іміджеву продукцію.

Студенти інституту бізнесу і менеджменту та їх викладачі розповідали юнакам і дівчатам про особливості навчання в університеті, організацію студентського життя, гостинно запрошували приєднатись до дружньої родини студентів інституту бізнесу і менеджменту.

 

Малій О.Г., Богомолова К.С.,

Луценко О.А., Антощенкова В.В.,

Рижикова Н.І.

Переглядів: 511 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: