Головна » 2018 » Листопад » 15 » IV-й семінар на тему: «Детінізація зайнятості та доходів населення»
00:17
IV-й семінар на тему: «Детінізація зайнятості та доходів населення»

       01 листопада 2018 року викладачі кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ провели в рамках серії семінарів IV-й семінар на тему: «Детінізація зайнятості та доходів населення», метою якого є інформування студентів щодо переваг легальної зайнятості та уникнення негативних наслідків отримання тіньових доходів населення. Учасниками цього заходу були студенти ННІ технічного сервісу. З вступним словом виступив кандидат технічних наук, доцент, заступник директора ННІ ТС Романченко В.М., який зазначив, що і студенти теж повинні знати свої права щодо легального працевлаштування. Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та аудиту Маренич Т.Г. розкрила причини виплати «сірої» та «чорної» зарплати, переваги легальної зайнятості, напрями викорінення тіньових доходів населення. К.е.н., доцент Рижикова Н.І. розповіла про порядок оформлення трудових договорів і цивільно – правових договорів, висвітила їх відмінності. К.е.н., доцент Накісько О.В. ознайомив студентів з порядком оподаткування заробітної плати найманих працівників, з основними законодавчими актами, які забезпечують соціальні та трудові права працівників.
       Після виступів викладачів студенти мали можливість на свої запитання одержати вичерпні відповіді. Зустріч пройшла в дружній атмосфері.
          Кафедра обліку та аудиту висловлює вдячність за допомогу у проведенні семінару директору ННІ технічного сервісу, кандидату технічних наук, доценту Сайчуку О.В.

 

Переглядів: 317 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: