Головна » 2016 » Грудень » 1 » «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ-2016» - НАВІГАТОР НА РИНКУ ПРАЦІ
00:09
«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ-2016» - НАВІГАТОР НА РИНКУ ПРАЦІ

Керівництво ХНТУСГ прагне підготувати не тільки висококваліфікованих фахівців, але й дати кар’єрний старт кожному випускнику. За особистої підтримки ректора ХНТУСГ Олександра Володимировича Нанки, в університеті відбулась традиційна надзвичайно важлива і потрібна справаЯрмарок вакансій – 2016.

Ярмарок вакансій – інформаційно-роз’яснювальний захід, який має на меті допомогти молодим фахівцям правильно зорієнтуватися на ринку праці, знайти місце роботи, а також сприяє систематизації необхідних відомостей для успішного професійного старту. Відвідали ярмарок вакансій і студенти ННІ БМ разом з викладачами-кураторами кафедри обліку та аудиту.

В умовах сьогодення серед вимог роботодавців – фахова компетентність, здатність до професійного розвитку, володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, іноземною мовою, комунікабельність, відповідальність, енергійність, вимогливість до себе, вміння працювати в команді.

Під час ярмарку вакансій студенти та випускники ХНТУСГ мали змогу ознайомитися з потребами сучасного ринку праці та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості. Корисною для відвідувачів стала консультація фахівців служби зайнятості з питань активного пошуку роботи та працевлаштування, складання професійного резюме.

Молодь отримала унікальну можливість у неформальному спілкуванні з роботодавцями дізнатись про специфіку та умови роботи в тій чи іншій компанії, знайти місце для проходження виробничої практики, а також тимчасову або постійну роботу.

 

Викладачі кафедри обліку та аудиту

Переглядів: 610 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: