Головна » 2017 » Травень » 19 » Кафедра організації виробництва,бізнесу та менеджменту надає можливість отримати СЕРТИФІКАТ ПІДПРИЄМЦЯ
15:41
Кафедра організації виробництва,бізнесу та менеджменту надає можливість отримати СЕРТИФІКАТ ПІДПРИЄМЦЯ

Студент, прийшовши на співбесіду до майбутнього працедавця, намагається з перших хвилин зарекомендувати та показати себе з кращої сторони, щоб отримати робоче місце та гідно конкурувати з іншими. Кращою характеристикою для цього є показники що  є в дипломі про закінчення ВНЗ.

Та для студентів, у яких викладає предмети кафедра організації виробництва, бізнесу та менеджменту ХНТУСГ є ще одна перевага, яка допоможе їм показати себе в кращому світлі – сертифікат підприємця. Даний документ засвідчує, що студент прослухав курс про відкриття власної справи та виконав випускну роботу на тему «бізнес-планування».

А що в наш час бізнес-план? Не маючи бізнес-плану, не варто взагалі братися до самостійної підприємницької діяльності, бо тоді майбутній підприємець просто виявиться незахищеним перед десятками й сотнями несподіваних ризиків ринку.

Отримати даний сертифікат мають можливість студенти всіх навчально-наукових інститутів ХНТУСГ за умови проходження спеціального курсу підготовки.

Саме такою можливістю і скористалася студентка ННІ ЕКТ Земляна Анастасія, яка наголосила «…вважаю що даний сертифікат надасть мені перевагу при прийнятті на роботу».

Тож чекаємо на студентів, які бажають пройти курс «Бізнес-планування» та тримати сертифікат підприємця!

Краля В.Г. старший викладач

 кафедри організації виробництва,бізнесу та менеджменту

Переглядів: 493 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: