Головна » 2018 » Червень » 21 » КАФЕДРОЮ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ ФОТОКОНКУРСУ В ІНСТАГРАМІ «ВЕСНЯНИЙ КАЛЕЙДОСКОП»
13:37
КАФЕДРОЮ ОБЛІКУ ТА АУДИТУ ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ ФОТОКОНКУРСУ В ІНСТАГРАМІ «ВЕСНЯНИЙ КАЛЕЙДОСКОП»

В рамках удосконалення виховної та профорієнтаційної роботи, розвитку сучасних форм комунікацій між викладачами та студентами і абітурієнтами кафедрою обліку та аудиту ХНТУСГ була створена сторінка в соціальній мережі – Інстаргам (https://www.instagram.com/oblik_nni_bm/). Одним із перших заходів, який був проведений кафедрою в цій соціальній мережі, став фотоконкурс «Весняний калейдоскоп», де всі бажаючі студенти Університету могли презентувати свої роботи – фото з веселими та смішними моментами зі студентського життя.

Переможцями стали студенти, які проявили найбільшу активність та зробили креативні і веселі фото, а саме: Владімірова Інеса (група ОА14-4б), Демченко Тетяна (група МН15-1б), Довнер Оксана (група ОА14-4б), Древаль Поліна (група ОА14-4б), Коваль Ольга (група МН15-1б), Носова Валерія (група МН15-1б), Пятак Альона (група ОА14-4б) Ткачук Віталіна (група ОА14-4б). Переможці отримали вітання від кафедри та призи – квитки на атракціони у Центральний парк культури та відпочинку ім. Максима Горького.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Інстаграмі, беріть участь у конкурсах та слідкуйте за останніми новинами кафедри обліку та аудиту.

Переглядів: 317 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: