Головна » 2017 » Березень » 14 » “KERNEL” - відкрий можливості!
01:52
“KERNEL” - відкрий можливості!

13 березня 2017 року до навчально-наукового інститутут бізнесу і менеджменту завітала представниця масштабної усесвітньовідомої агрокомпанії “KERNEL” у рамках проекту по роботі зі студентами.

Компанія “KERNEL” - провідна агропромислова фірма,що спеціалізується на різноманітних видах діяльності – вирощування зернових, виробництво та переробка соняшникової олії, експорт та зберігання різних сільськогосподарських культур. Сьогодні компанія успішна та оперує новітніми технологіями, впроваджуючи повну автоматизацію виробництва, усебічно розвивається та не відстає від світових стандартів якості.

Для студентів 2-4 курсів навчально-наукового інституту був продемонстрований презентаційний матеріал, який супроводжувала містка доповідь. Усі охочі отримали інформацію щодо можливостей проходження виробничої практики чи стажування у рамках освітніх програм роботи зі студентами компанії «KERNEL».

Усі бажаючи можуть звернутися за детальнішими довідками за електронною адресою : studevt@kernel.ua , задавшви питання, які найбільш необхідні для подальшої співпраці з компанією.

«KERNEL» - це престижна кар’єра, успішна робота,невпинний ріст та розвиток.

Переглядів: 515 | Додав: SK | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: