Головна » 2017 » Листопад » 1 » Хеллоуїн на ННІ БМ!
01:07
Хеллоуїн на ННІ БМ!

31 жовтня 2017 року навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту приєднався до святкування усесвітнього Дня усіх святих – Хеллоуїна!

Хеллоуїн – це день, коли кожен може звернутися до потойбічних сил, і, у якомусь сенсі, стати їх частиною, адже головними атрибутами свята є моторошні історії, костюми та грим, що жахають з першого погляду, а також навіяна темрявою атмосфера незабутньої казки.

Уже традицією стало для ННІ БМ зустрічати у своїх стінах свято Хеллоуїн. Цьогоріч студентство та викладачі проілюстрували свою майстерність та креативність, створивши неймовірні виставкові експонати на хеллоуінську тематику.

У гості до «моторошного» холу завітали: директор ННІ БМ, к.е.н, доц. Заїка С.О., заступник директора ННІ БМ Калініченко С.М. та координатор напряму інформаційно-виховної роботи ННІ БМ Дудник О.В.

У процесі виставки студенти ННІ БМ отримали можливість прийняти участь у конкурсі на краще «селфі» до дня святкування Хеллоуїну, який проводиться за ініціативи студентської ради. Головним завданням учасників є розміщення селфі-фото з тематичним реквізитом на сторінці в Instagram з повним хештегом #ХНТУСГ_БМ_ХЕЛЛОУЇН.

Також кожен, хто проходив повз хеллуїнських святкувальників отримував символічні солодощі, прикрашені моторошними атрибутами.

Хотілося б висловити подяку організаторам святкування Хеллоуїна: дирекції ННІ БМ та студентській раді ННІ БМ, а також усім учасникам та гостям свята за неймовірну атмосферу та безмежну креативність !

Романова Р.Р.,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 423 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: