Головна » 2016 » Листопад » 2 » Хеллоуїн у стінах ННІ БМ
01:37
Хеллоуїн у стінах ННІ БМ

31 жовтня 2016 року до стін навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту завітав Хеллоуїн..Таємнича та сповнена загадковості атмосфера оповила коридори.. Аж раптом містичне світло привернуло увагу студентів: ліхтарик-Джек, кажан, привид і всюди усмішки, зловіщі, але… дуже милі! Так, це створені студентами персонажі-атррибути усесвітньо відомого свята Хеллоуїн.

З давніх давен Переддень дня всіх святих вважається фестивалем розваг та веселощів. Він символізується карнавальними костюмами, моторошними масками, неймовірними створіннями, що спостерігають за вами – це і гарбузові личка, і привиди з білих ниточок і, звісно, звідусіль майорять чорняві крильця кажанів. Історія свята Хеллоуїн досить цікава, адже заснована на легендах та міфах кельтів, ірландців та інших народів, які вірять у магію та чудеса.

Уже традиційним став цей захід для нашого університету, а студенти ННІ БМ не перестають дивувати нас своїми шедевральними та креативними виробами. Цього року усі охочі отримали можливість представити на виставці свій символ Хеллоуїну. Ідеї виявились дуже різноманітними.

У гості до «моторошного» холу завітали: в.о. дир. ННІ БМ, к.е.н, доц. Заїка С.О.  та координатор напряму інформаційно-виховної роботи ННІ БМ Дудник О.В.,  які і виступили членами журі, визначивши переможців конкурсу на кращий тематичний виріб. Грамоту отримали студенти 54-МНсп групи, які найбільше вразили гостей виставки своїм креативним підходом до завдання.

У процесі виставки студенти ННІ БМ отримали можливість  прийняти участь у конкурсі на краще «селфі» до дня святкування Хеллоуїну, який проводиться за ініціативи студентського комітету ННІ БМ. Головним завданням учасників є розміщення селфі-фото з тематичним реквізитом на сторінці ВКонтакічи Instagram з повним хештегом #ХНТУСГ_БМ_ХЕЛЛОУЇН. Найкращі селфі наприкінці тижня будуть нагороджені призами.

Тож ми вітаємо усіх зі святом Хеллоуїну! 

 

Романова Р.,

голова прес-центру студентського комітетц ННІ БМ

Переглядів: 710 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: