Головна » 2019 » Червень » 9 » ХХХІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2019»
18:12
ХХХІ Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2019»

4 червня, відбулося офіційне відкриття ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019». Урочисте відкриття відбулося на території Національного комплексу «Експоцентр України» у Києві.

Участь у заході взяли заступники міністра аграрної політики та продовольства України, представники Верховної Ради України, міністерств України, ЦОВВ, профільних об’єднань та асоціацій, бізнесу, українські та міжнародні експерти, та представники близько 1300 компаній із 15 країн світу, в тому числі виставку відвідали і представники навчально-наукового інституту технічного сервісу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка разом з випускником ННІ ТС – представником компанії «PETRO-CANADA Lubricants» Герасименко Д.В.

Результати відвідування виставки виявилися плідними, знайдено багато нової інформації для впровадження у навчальний процес та започатковано нові зв’язки з виробниками та постачальниками техніки і обладнання для агропромислового виробництва, зокрема тваринницької галузі сільського господарства.

Переглядів: 352 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: