Головна » 2017 » Квітень » 11 » "Кіс-Свін 2017" - усміхніться разом з нами!
01:39
"Кіс-Свін 2017" - усміхніться разом з нами!

5 квітня 2017 року у стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка дзвінкими усмішками пролунало свято квітневого фестивалю «Кіс-Свін» - конкурсу жартів, сміху та неймовірних історій КВК 2017.

Уже декілька років поспіль клуб весели та кмітливих з першими сонячними промінчиками весни збирається у актовій залі ХНТУСГ для того, щоб поділитися ріками позитиву та невпинним прагненням підійняти настрій кожному, хто завітає на свято усмішок.

Цьогорічна гра КВК «Кіс-Свін» отримала співзвучну актуальну тему «Оскар відпочиває».

Традиційно, у грі прийняли участь такі команди: команда «Полный фонарь» -ННІ ЕКТ, команда «От Бога» ННІ ПХВ, команда «Love is» ННІ БМ, команда «ГОП СТОП» ННІ МСМ, команда «БЕРЕГА» ННІ ЕКТ та команда «ТЕХАС» ННІ ТС.

Звісно, для справедливого визначення команди гідної цьогорічної нагороди «Кіс-Свін 2017», було запрошено талановитих, веселих, креативних, відомих та компетентних членів журі, а саме: випускника нашого університету, учасника університетської команди – «Кантрі стійл» - ЄГОРА ВЕРБОВА; випускника ННІ МСМ, учасника телевізійної програми «Ліга Сміху», актора народного театру «ВОРОБУШЕК» - СЛАВУ КЕДРА; арт-директора шоу-ресторану «АЛЬТБІР» - ОЛЕКСАНДРУ БЛІНКОВУ; ведучого, організатора івент-агенства Chaplin Event Agency, автора і керівника команди КВК «Студенческая», фіналиста Центральної Слобожанської Ліги Міжнародного Союза КВК, участника першої телевізійної програми Ліги Сміху - ДМИТРА РУЧИНСКЬКОГО; випускника ННІ МСМ, участника університетської команди «Кантрі стайл», стен-дап коміка – ВОЛОДИМИРА СТЕПАНЕНКА; завідуючу кафедрою культурних універсалій МАЗОРЕНКО МАРИНУ ОЛЕГІВНУ.

Отож, початок фестивалю традиційно команди розпочали з «Конкурсу-привітання», який отримав відповідну назву – «Червона доріжка». Учасники подарували глядачам незабутні емоції та усмішки, проявивши свої найкращі таланти у привітанні.

Наступним конкурсом – канонічнним для усіх ігор КВК – став конкурс «РОЗМИНКА» , який надав можливість командам проявити свій хист до креативу, імпровізації,кмітливості, адже головною задачею конкурсу-розминки є вміння швидко і «з родзинкою» відповісти на запитання членів журі у жартівливому настрої.

І третім заключним етапом в обранні кращого з кращих став відео конкурс, який пройшов під девізом «ПАРАМАУНТ ПІКЧЕРЗ ПРЕДСТАВЛЯЄ». Команди презентували жартівливі відероботи, які в деякому сенсі, можна назвати шедеврами сучасного мистецтва, адже в них поєднані і якісна режисура і неповторний самобутній сюжет, і, звісно, левова частка якісного гумору, який запалив яскраві усмішки на обличчях глядачів.

Загалом, атмосфера КВК 2017 заполонила увесь зал і зігріла добрими жартами кожне серце, обійнявши та розігнавши нотки суму і похмурості.

За підсумками голосів, члени журі визначили переможців – команду ННІ ТС «ТЕХАС», з чим ми їх і вітаємо! Нехай на Вас чекають лише перемоги а позитив завжди буде поруч!

Жартуйте, веселіться, посміхайтеся, адже усмішка – це щастя, а щастя – це життя!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 590 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: