Головна » 2015 » Квітень » 2 » КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ КОМАНД КВН «KISS-СВІН 2015»
19:52
КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ КОМАНД КВН «KISS-СВІН 2015»

1 квітня 2015 р. у головному корпусі університету відбувся конкурс-фестиваль команд КВК ХНТУСГ ім. П.Василенка «Kiss- Свін- 2015».

Як відомо, гумор – це найбільш дієвий засіб підняти настрій собі та оточуючим, надихнути на нові звершення та, звичайно, знайти нових друзів. Сміх – джерело гарного самопочуття, приємних спогадів, а також, запорука довголіття. А ті люди, які дарують нам миті чудового настрою та викликають щирі усмішки, і є кмітливі та винахідливі гумористи!

Не дивно, що серед них є і гравці команд КВК нашого університету, які кожного року у дружньому змаганні проявляють майстерність, кмітливість та міцний командний дух у конкурсі, який об’єднує та надихає – у конкурсі команд КВН.

Цьогорічне змагання відзначилось незабутньою атмосферою та веселими жартами, які лунали зі сцени. Навчально-наукові інститути представили такі команди: «Гоп-стоп» (ННІ МСМ), «Полный фонарь» (ННІ ЕКТ), «ТЕХ-АS» (ННІ ТС), «Love is…» (ННІ БМ), «От бога» (ННІ ПХВ). На творче змагання завітала також команда Луганського національного аграрного університету «МАРС», яка поза конкурсом відкрила фестиваль та додала іскорок сміху у зал.

Але який конкурс без компетентних та справедливих членів журі та почесних гостей, до складу яких увійшли: проректор з навчально-педагогічної роботи, проф. Віктор Іванович Жила, начальник навчально-виховного відділу, доц. Юрій Петрович Вітковський, Віктор Старокожев, Ілля Друбіцин, Василь Свищ, Лілія Жеверенко, Олександр Воронянський.

З кожним роком майстерність команд зростає. Свою креативність та почуття гумору вони мають змогу продемонстрували у декількох видах змагань. У цьому році ними стали: конкурс-візитка, відеоконкурс «Дурному не сумно й самому» та розминка.

За результатами творчого змагання команди отримали такі нагороди: «За кращу візитку» - команда «Полный фонарь»; «За кращий відеоконкурс» - команда «Lоve is…»; «За кращу розминку» - команда «Гоп стоп»; «За крок у розвитку» - команда «От бога».

І перемогу та кубок «Kiss- Свін» здобула команда КВН ННІ ТС «ТЕХ-АS», з чим ми їх щиро вітаємо та бажаємо творчого успіху!

Окремо хотілося б подякувати спонсору команди КВК нашого інституту «Lоve is…»: Салтівському хлібокомбінату та його директору Алєксандрову Б.О., які «підсолодили» солодощами команди та вболівальників.

Пам’ятайте, сміх – це життя, тож не забувайте посміхатись!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 907 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Аліса  
0
Приємно читати Ваші статті, але якщо я не помиляюсь КВН українською звучить, як КВК (Клуб веселих та кмітливих).

2 romanovna1997  
0
Дякую за зауваження. Мабуть машинально написала)Буду більш уважнішою у майбутньому.

Ім`я *:
Email *:
Код *: