Головна » 2016 » Квітень » 2 » КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ КОМАНД КВН «KISS-СВІН-2016»
18:42
КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ КОМАНД КВН «KISS-СВІН-2016»

30 березня 2016 р. у головному корпусі університету відбувся конкурс-фестиваль команд КВК ХНТУСГ ім. П. Василенка «Kiss - Свін - 2016».

Сміх – це запорука гарного самопочуття, краси та молодості, а головне – життєвого оптимізму. Погодьтесь, коли посмішка сяє на обличчі, то і в серці розливається теплом весняна пісня. А для того, аби дарувати гарний настрій та щирі усмішки, і був створений «Клуб веселих та кмітливих – КВК»! Для нашого університети уже давно стало традицією зустрічати весну із добрими жартами та веселощами, тому і проводиться дружнє змагання між студентами навчально-наукових інститутів ХНТУСГ – «КISS-СВІН».

Цьогорічний конкурс відбувся у теплій дружній атмосфері, з креативними жартами та майстерним гумором.Навчально-наукові інститути представили такі команди: Love is…» (ННІ БМ), «Гоп-стоп» (ННІ МСМ), «Полный фонарь» (ННІ ЕКТ), «ТЕХ-АS» (ННІ ТС), ««От бога» (ННІ ПХВ).

Звичайно, для того, аби справедливо визначити переможця конкурсу, просто необхідне компетентне журі, до складу якого увійшли: начальник навчально-виховного відділу, доц. Вітковський Юрій Петрович, зав. каф. культурних універсалій, доц., к.ф.н. Мазоренко Марина Олегівна, Воронянський Олександр, Максим Ніколаєв, Евгеній Журавльов, Едгар Майоров, Сергій Сіверьов.

Темою гри команд КВК «Kiss - Свін - 2016» стало креативне гасло - «Цирк та й годі». Учасники отримали можливість проявити себе у трьох конкурсах: візитка «Цирк поїхав, а ми лишились», у якому познайомили присутніх зі своєю творчістю, конкурс-розминка, який дав змогу командам помислити та жартувати нон-стоп івідеоконкурс на тему «Цирк на дроті», де у своїх роботах студенти висвітлили увесь гумор, що присутній у їхньому житті.

За результатами творчого змагання команди отримали дипломи лауреатів фестивалю, а перемогу та кубок «Kiss - Свін» здобула команда КВК ННІ ТС «ТЕХ-АS», з чим ми їх щиро вітаємо та бажаємо творчого успіху!

Окремо хотілося б відмітити команду КВК навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту « LOVE IS …», які гідно представили інститут та отримали безліч похвал та компліментів у свою адресу. «LOVE IS..» - ви найкращі!

Не забувайте, сміх – це життя, тож нехай усмішка не залишає вас ні на мить!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

 

Переглядів: 650 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: