Головна » 2016 » Листопад » 9 » Конкурс-виставка "Барви осені"
01:22
Конкурс-виставка "Барви осені"

  3 листопада 2016 року у головному корпусі  ХНТУСГ ім. П.Василенка відбувся загальноуніверситетський конкурс-виставка творчих робіт серед студентів та викладачів «Барви осені 2016».

  Уже традиційним стало для нашого університету саме восени, коли багряні та жовтогарячі кольори грають переливами ще теплого осіннього сонця, проводити виставку мистецьких витворів, які ніби запрошують нас у казкову феєрію.

   Із самого ранку хол університету заповнюється охочими подарувати усім краплю свого осіннього настрою. Багатоманіття, креативність та неповторна колоритність виставкових експонатів дивує та захоплює: фото, картини, декоративно-прикладні вироби, вишивки…

  Цьогоріч студенти та викладачі навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту доклали усіх зусиль, аби передати барви осінньої пори.

Приємною несподіванкою виставки став макет головного корпусу ХНТУСГ ім.П.Василенка, який створили члени студентського комітету ННІ БМ: Марченко Аліна та Кривоніс Ірина .

   Для об'єктивної оцінки творчих витворів учасників виставки були запрошені:  к.т.н., професор Жила В,І, та голова комітету у справах сім'ї молоді молоді та спорту к.ф.н., доц. Моісєєва Н.І.. Члени журі відмітили грамотами кожного: за неповторність, оригінальність та неймовірну кеативність. 

Ми дякуємо усім учасникам виставки за творчий підхід! Із року в рік Ви не перстаєте нас дивувати! Успіхів та натхнення у Ваших майбутніх звершеннях!

 

 

 

 

Романова Р.Р.

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 557 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: