Головна » 2013 » Березень » 27 » КРАЩИЙ КУРАТОР - 2013
20:00
КРАЩИЙ КУРАТОР - 2013
26 березня 2013 року в актовій залі університету (вул.Артема, 44) відбулось урочисте підведення підсумків конкурсу «Кращий куратор року».

Вже традиційним стало проведення такого різновиду конкурсу в нашому університеті, який покликаний відобразити роботу кураторів та їх груп. Конкурс висвітлює всі аспекти роботи куратора з групою: навчальний, науковий, виховний, культурно-масовий, спортивний, дозвільний тощо, в чому й полягає його оригінальність та неоднорідність.

Після проведення І етапу конкурсу від кожного ННІ інституту університету було обрано кращих представників інституту кураторства, які відстоювали свою честь в підсумковому, ІІ етапі. На заключному турі змагання кожен з кураторів – Кириченко Р.В. (ННІ МСМ), Близнюк О.В. (ННІ ТС), Скиданова Н.В. (ННІ ПХВ),Антощенкова В.В. (ННІ БМ) та Загуменна К.В. (ННІ ЕКТ) – мав продемонструвати всі свої найкращі творчі здібності разом зі своєю групою підтримки – студентами. Кожен виступ по-своєму запам’ятався неординарністю, креативністю та майстерністю. Всі учасники були відмічені почесними грамотами у різних номінаціях. Але перемогу у конкурсі «Кращий куратор 2013 року» здобув наш улюблений викладач кафедри СГМ, доцент, кандидат технічних наук і куратор 32-М групи Кириченко Роман Васильович!

Вітаємо переможця конкурсу та висловлюємо щиру подяку всім його учасникам!
Переглядів: 1039 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: