Головна » 2016 » Листопад » 26 » "Кращий куратор року 2016"
17:03
"Кращий куратор року 2016"

23 листопада 2016 року у стінах головного корпусу ХНТУСГ ім. П.Василенко було проведено вже традиційний для нашого університету конкурс «Куратор року 2016».

П’ять років поспіль конкурс кураторів майорить яскравими та неповторними барвами. На сцені ХНТУСГ претенденти на перемогу проявляють себе у неймовірних амплуа та різноманітних образах. Конкурс «Кращий куратор року» - це можливість самовиразитися, відкривши усі потаємні куточки своєї душі, отримавши безмежну підтримку студентів, які люблять та поважають своїх наставників і вчителів.

Розпочав дійство з привітальним словом до конкурсантів та вболівальників голова журі – проректор з НПР, к.т.н., професор Жила Віктор Іванович, який побажав гарного настрою та перемоги у конкурсі.

Цього року за звання «Кращий куратор 2016» змагалися куратори ННІ: Панкова Оксана Володимирівна (Навчально-науковий інститут механотроніки і систем менеджменту), Семенцов Віталій Володимирович (Навчально-науковий інститут технічного сервісу), Губенко Віталій Вікторович (Навчально-науковий інститут енергетики і комп’ютерних технологій), Лук’янов Ігор Михайлович (Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв).

Нвчально-науковий ынституту бізнесу і менеджменту представила Антощенко Віталіна Володимирівна.

 Кожен з учасників мав проявити себе у двох конкурсах: «візитка», у процесі якого конкурсанти мали креативно представити себе та продемонструвати відео та конкурс талантів, де куратори отримали змогу провити усі творчі аспекти своєї особистості.

Студенти-активісти нашого університету подарували чудовий настрій учасникам та вболівальникам виконавши неперевершені пісні. Зі сцени лунали голоси Миколи Сологубовського, Микити Фоменко, Катерини Мацюкти,  дуету Тетяни Борщ і Богдана Бондаренка.

Цьогорічний конкурс вкотре здивував усіх різнобіччам та талановитістю кураторів, тому обрання найкращого виявилося досить складним.  Кафедра культурних універсалій традиційно відмітила своїх фаворитів – куратора ННІ ПХВ – Лук’янова Ігора Михайловича та куратора ННІ ТС – Семенцова Віталія Володимировича.

Усі учасники стали лауреатами конкурсу і були нагороджені почесними грамотами, а перемогу та звання «Кращий куратор 2016» здобула куратор 45-М групи Навчально-наукового інституту механотроніки і систем менеджменту – Панкова Оксана Володимирівна.

Ми від щирого серця вітаємо усіх учасників конкурсу та бажаємо подальших звершень та нестримного натхнення!

 

Переглядів: 740 | Додав: SK | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: