Головна » 2018 » Квітень » 28 » Кубки Ліги чемпіонів УЄФА у Харкові!
12:49
Кубки Ліги чемпіонів УЄФА у Харкові!

26 квітня 2018 року в Харкові відбулося велике футбольне свято. Після Херсонщини, Маріуполя та Дніпра вперше в історії незалежності України та в історії Харкова на нашу рідну землю завітали кубки Ліги чемпіонів УЄФА.

У харків'ян з'явилась можливість побачити на власні очі історію футболу, яка створювалась десятиліттями, більш того навіть доторкнутися до неї.

Світлого весняного дня на майдані конституції – у серці міста, зібрались футбольні фанати, чиї серця горять нестримною любов’ю до спорту, повагою до тих, хто гордо несе звання «чемпіони». І ось настала та щаслива мить: кубки чемпіонів у Харкові!

Церемонія презентації, в якій взяли участь президент ФФУ Андрій Павелко та голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, пройшла незабутньо і кожна мить, що наближала глядачів до зустрічі з кубками майоріла яскравістю вражень!.

Студенти навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту, а саме МН14-1б та МН14-2б групи у супроводі фахівця дирекції, не змогли залишитись байдужими до такого дійства, тому відвідали захід з великим задоволенням!

Головні трофеї Ліги чемпіонів УЄФА, величні та знакові, були доступні для кожного, чиє серце разом з футболом!

Любіть спорт і не втрачайте надії: завтра буде ще кращим ніж сьогодні!

Переглядів: 354 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: