Головна » 2014 » Листопад » 5 » ЛЕКЦІЯ-БЕСІДА
17:17
ЛЕКЦІЯ-БЕСІДА

27 жовтня 2014 р. к.е.н, доцентом кафедри обліку та аудиту Луценко О.А. була організована лекція-бесіда для студентів ІІ курсу навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту на тему : «Організація роботи органів державної статистики в Харківській області». На лекцію було запрошено провідного фахівця відділу статистики сільського господарства і охорони навколишнього середовища – Хлудєєву Ганну Андріївну, одного з найдосвідченіших фахівців-практиків Харківського обласного управління Державної служби статистики.

Ганна Андріївна ознайомила студентів з практичною роботою органів державної статистики у Харківській області та м. Харкові; з процесом збору, обробки і аналізу статистичної інформації; зрозуміло розкрила завдання статистики в сучасних умовах. Також Г.А. Хлудєєва поспілкувалася зі студентами та допомогла з’ясувати фактичний рівень їх теоретичних знань та прикладної підготовки в контексті їх відповідності сучасним вимогам. При цьому запрошена фахівець залишилася цілком задоволеною рівнем підготовки студентів.

Для більш глибокого пізнання нюансів і секретів статистичної роботи Головного управління статистики у Харківській області всіх студентів було запрошено на екскурсію до Головного управління статистики у Харківській області.

Переглядів: 736 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: